نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی مطرح کرد؛

شفافیت عملکرد و تسهیل در نظارت‌ها با الکترونیکی شدن خدمات گمرکی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: الکترونیکی شدن خدمات گمرکی باعث شفافیت عملکرد و تسهیل نظارت‌ها و مانع بزرگی برای ایجاد فساد در صادرات و واردات کالاها درکشور می‌شود بنابراین تلاش کنید ضمن تقویت و رفع نواقصات موجود و بروز رسانی سامانه‌های گمرکی اقدامات خود را سرعت ببخشید.

به گزارش سایت خبری پرسون از آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در دیدار با ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی ضمن قدر دانی از حضور و اقدامات انجام گرفته در خصوص تسریع روند صادرات و واردات و الکترونیکی شدن سامانه‌های گمرکی و نظارتی اظهار داشت: الکترونیکی شدن خدمات گمرکی باعث شفافیت عملکرد و تسهیل نظارت ها و مانع بزرگی برای ایجاد فساد در صادرات و واردات کالاها در کشور می‌شود بنابراین تلاش کنید ضمن تقویت و رفع نواقصات موجود و بروز رسانی سامانه‌های گمرکی اقدامات خود را سرعت ببخشید.

وی در ادامه به موضوع خود تحریمی در واردات برخی کالاهای مهم و دارویی و اساسی اشاره کرده و گفت: طبق گزارشات رسیده به گونه‌ای عمل می شود که نمی‌توان از ظرفیت کولبران به صورت رسمی برای حل مشکلات مردم در حوزه واردات برخی داروها و کالاهای اساسی بهره برد در این راستا امیدواریم با هماهنگی‌ای لازم این مشکل نیز هرچه سریعتر رفع شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی تصریح کرد :بنده نیز آماده هستم برای حل مشکلات مردم در صورت وجود موانع در استان و حتی به صورت ملی پیگیری‌های مطالبه‌گری لازم را انجام دهم تا هر چه سریعتر چنین مشکلاتی رفع شده و با دور زدن تحریم‌ها بتوانیم کمک‌های مهمی برای حل مشکلات مردم انجام دهیم.

توحید آذربد ناظر گمرکات آذربایجان غربی در این جلسه به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد گمرکات استان پرداخت و اظهار داشت: در ۶ ماهه دوم سال ۹۹ شاهد رشد فزاینده صادرات کالاها از مبادی رسمی مرزهای استان بودیم و با توجه به نقش گمرکات در چرخه تولید کشور تلاش‌های مهمی برای رونق تولید و صادرات کالاها انجام گرفته است.

وی افزود: افزایش حجم صادرات در مرزهای استان به ویژه مرز پیرانشهر و بازرگان نوید شرایط بهتر در زمینه تولید و اشتغال در کشور دارد که امیدواریم با ادامه دار بودن این روند شاهد شرایطی بهتر برای مردم عزیز باشیم.

ناظر گمرکات آذربایجان‌غربی به کاهش قابل توجه ترددهای مسافری در مرزهای استان نیز اشاره کرده و مهمترین دلایل آن را شرایط کرونایی و عدم اقبال مسافران و پذیرندگان کشورهای همسایه عنوان کرد .

وی به تمرکز فعالیت سامانه2های گمرکی و پایش ملی ترددها و ورود و خروج کالاها اشاره و عنوان کرد:الکترونیکی شدن ارائه خدمات گمرکی باعث شفافیت عملکرد گمرکات و بهبود عملکرد نظارت‌ها و امنیت کالاها در کشور شده است .

آذربد به لزوم هماهنگی سازمان‌ها و نهادها برای واردات کالاهای اساسی و تحریم شده مانند دارو از مرزهای استان اشاره و خاطرنشان کرد: نگاه بخشی ادارات و سازمان‌ها و عدم مسئولیت پذیری در انجام کارها باعث کند شدن روند واردات کالاهای اساسی و ممانعت آنها شده است که لازم است مجموعه‌های مربوطه با هماهنگی‌های بیشتر در رفع مشکلات مردم همه تلاش خود را به کار بگیرند.

انتهای پیام/

233410