به گزارش سایت خبری پرسون، اکبر ترکان، مشاور عالی سابق رئیسجمهوری در یادداشتی نوشت:
کارنامه هر دولتی بخشی از کارنامه نظام است و کارنامه نظام نیز چیزی نیست جز مجموع کارنـــامه دولتهـــای گذشته و باقی نهادهای کشور. به همین اعتبار مـــیتــوان گفــــت که تشریح کارنامه دولت در واقع تشریح کارنامه بخش مهمی از نظام است. بیشک هر کارنامهای و از جمله کارنامه دولتهای مختلف جمهوری اسلامی ایران هم منتقدان و مخالفانی دارد.
برای این طیفها دو امکان در برابر این کارنامهها قابل تصور است؛ اولی نقد آن کارنامه و دومی تخطئه و تخریب و تحریف آن که تفاوت بین آن تفاوت از زمین تا آسمان است؛ نقد کارنامه دولت اتفاقاً خود میتواند نماد یک دستاورد بزرگ یعنی «آزادی» برای نظام و انقلاب ما باشد.
در مقابل اما تخطئه و تخریب و تحریف این کارنامه چیزی نیست جز تخطئه و تخریب و تحریف دستاورد نظام.
رئیس جمهوری بهدرستی در آخرین سخنرانی خود در راهپیمایی 22 بهمن، دستاوردهای 8 ساله دولتهای یازدهم و دوازدهم و همینطور شرایط کشور در طول سالهای 92 تا کنون را تشریح کرد و توضیح داد. پیش از هر چیز این حق رأیدهندگان به او و کل شهروندان کشور است تا از اقدامات این دولت کسب اطلاع کنند.
مهمتر اما اینکه در شرایط خاص امروز، روایتی روشنتر از واقعیت کشور به مردم ارائه شود. این روایت دو بخش مهم دارد؛ اول اینکه ما در این سالها و خصوصاً تحت تأثیر چهار عامل مهم تحریمهای قبل از 92، کاهش شدید قیمت جهانی نفت، تحریمهای دولت ترامپ و همینطور بحران کرونا چه شرایطی داشتیم و دیگر اینکه در چنین شرایطی توانستیم چه بکنیم. اما شاید از یک زاویه برجستهترین قسمت سخنان دیروز رئیس جمهوری، عذرخواهی ایشان از مردم به دلیل برخی کمبودها و عدم تحقق برخی وعدهها بود.
به این معنا که رئیس جمهوری صرفاً در مقام تشریح کننده اقدامات دولتش ظاهر نشد و سعی کرد به عنوان یک «مسئول» در برابر شهروندان قرار بگیرد و مسئولیت خوب و بد کارنامهاش را برعهده بگیرد.
منبع: ایران