به گزارش سایت خبری پرسون از اراک، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در این کارگروه افزود: ایجاد زیرساختها و طرحهای گردشگری موجب رونق اقتصادی و توسعه گردشگری میشود.
" مهدی زندیه وکیلی " تاکید کرد: چنانچه سرمایه گذاران بخش خصوصی برای اجرای طرحهای خود اعتبارات لازم را در اختیار داشته باشند، برای دریافت تسهیلات کمتر دچار سردرگمی می شوند چرا که انجام فرآیندهای اداری و قانونی زمان بر است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی که برای اجرای طرح، متقاضی دریافت زمین دولتی هستند باید موافقت اولیه را از اداره کل منابع طبیعی اخذ تا شرایط زمین تعیینتکلیف شود.
زندیه وکیلی ادامه داد: تقویت و تامین زیر ساختهای لازم برای سرمایه گذاران بخش خصوصی ضروری است اما سرمایه گذاران باید بر این امر واقف باشند که دستگاه های ذیربط "مجوز فروشی " نمیکنند و اعتبار اولیه برای اجرای طرحها اجباری است.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای طرحهای گردشگری در منطقه نظم آباد، حسین آباد، گاوخانه و خانه میران باید اقدامات کارشناسی صورت گیرد، افزود: در این راستا نیاز به طرح کالبدی داریم و در هیچ زمینهای خارج از محدوده روستایی اجازه ساخت و ساز داده نمیشود مگر طرحهای گردشگری که توجیه اقتصادی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تاکید کرد: ایجاد سفره خانههای سنتی باید مورد تایید میراث فرهنگی و مجوزهای معتبر را دریافت کرده باشد.
زندیه وکیلی ضمن مخالفت با ساخت هتل و هتل آپارتمان در منطقه گردشگری روستای نظم آباد و حسین آباد بغدادی گفت: در مرحله نخست باید ضمانت اجرای این طرحها مورد بررسی دقیق قرار گیرد چرا که سرمایه گذاران میتوانند با توجیه نبود گردشگر، این مجمتع ها را تبدیل به ملک شخصی کنند.
وی تاکید کرد: در این راستا باید شرح خدمات کاربری از سوی مشاور طرح انجام شود و بخش گردشگری استان به صورت هدایت شده فعال شود.
فرماندار شهرستان خنداب نیز در این نشست گفت: این شهرستان طی چند سال گذشته طرحهای سرمایه گذاری نداشته و به همین خاطر به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور مطرح است.
حسن خزائی پور بیان داشت: پنج سرمایه گذار دست به نقد را جذب کردیم که یکی از طرحها ایجاد هتل سه ستاره با اعتبار ۵۱۱میلیارد ریال سرمایه گذاری، همجوار چهارمین صخره مشهور کشور ( لجور) قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی؛ توسعه یافتگی شهرستان خنداب را به همراه دارد که امید است مساعدت های لازم در این خصوص انجام شود.
مدیر کل دفتر فنی استانداری مرکزی نیز در این خصوص گفت: شهرستان خنداب ظرفیت و پتانسیلهای بالایی طبیعی دارد و گردشگران زیادی از این منطقه بازدید میکنند که حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی و اجرای طرحهای گردشگری میتواند به توسعه یافتگی این شهرستان کمک شایانی کند.
حمید رضا نوازنی در خصوص اجرای طرحهای گردشگری در منطقه نظم آباد نیز گفت: استقبال خوبی برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در این منطقه می شود اما باید اقدامات به صورت کارشناسی و برنامه ریزی پیش برود و اجازه ندهیم در محدودههای این منطقه ساخت و سازهای غیر مجاز صورت گیرد.
در این کارگروه ساخت هتل یک ستاره در روستای کهک شهرستان تفرش با حجم سرمایه گذاری ۸ میلیارد ریال و پنج نفر اشتغال، اقامتگاه بومگردی روستای الویجان با سرمایه گذاری ۱۳میلیارد ریال با سه نفر اشتغال، مجمتع گردشگری عمومی شهرستان ساوه با اعتبار ۱۳۳ میلیارد ریال و اشتغال ۲۲نفر ، سفره خانه سنتی روستای بالقلو ساوه با ۴۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری با ۱۴ نفر اشتغال و مجمتع گردشگری عمومی کیلومتر یک جاده یل آباد - ساوه با سرمایه گذاری ۴۶ میلیارد ریال با ۲۱ نفر اشتغال به تصویب رسید.
مجمتع اقامتی و پذیرایی جاده نور علی بیگ ساوه با سرمایه گذاری ۹۷۸ میلیارد ریال با ۱۴۰ نفر اشتغال، اقامتگاه بومگردی روستای ورده زرندیه با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریال و اشتغال ۴ نفر، سفره خانه سنتی رحمت آباد دلیجان با ۱۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال ۶ نفر، مجتمع گردشگری روستای راونج دلیجان با اعتبار ۳۱۷ میلیارد ریال و ۳۹نفر اشتغال و مجتمع گردشگری آب درمانی روستای آب دنبه محلات با سرمایه گذاری ۲۱۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲۴نفر از دیگر طرحهای تصویب شده بود.
همچنین راه اندازی مرکز تفریحی و سرگرمی گردشگری روستای ریحان خمین با ۴۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری با اشتغال ۱۷ نفر، هتل سه ستاره روستای نظم آباد با سرمایه گذاری ۵۶ میلیارد ریال و اشتغال ۱۴نفر، سفره خانه سنتی روستای نظم آباد با سرمایه گذاری ۲۴میلیارد ریال و اشتغال ۶نفر، سفره خانه سنتی روستای نظم آباد با سرمایه گذاری ۲۱ میلیارد ریال و اشتغال ۱۰ نفر، سفره خانه سنتی روستای نظم آباد با سرمایه گذاری با سرمایه گذاری ۱۲میلیارد ریال و اشتغال ۶ نفر و مجمتع گردشگری عمومی روستای حسین آباد بغدادی با سرمایه گذاری ۵۶ میلیارد ریال با اشتغال ۱۰ نفر به تصویب رسید.