اعلام برنامه های استان تهران در هفته صنایع دستی

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران با اعلام برنامه های هفته صنایع دستی گفت: افتتاح خانه صنایع دستی، برپایی نمایشگاه با همکاری اتحادیه اشیای قدیمی از جمله این برنامه‌ها است.
تصویر اعلام برنامه های استان تهران در هفته صنایع دستی

به گزارش سایت خبری پُرسون، احسان دهقانی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در نشستی به مناسبت هفته صنایع دستی گفت: یکی از برنامه‌های ما برگزاری نمایشگاه مشترک با همکاری اتحادیه صنایع دستی و اشیای قدیمی به نام» سفر به اصالت» در یکی از هتل‌های تهران است این اتحادیه از سال ۱۳۵۱ وجود داشته است. شاید خیلی‌ها فکر کنند که این اتحادیه عتیقه فروشی است ولی ما به دنبال یک هم افزایی هستیم.

وی ادامه داد: برای برگزاری این نمایشگاه حدود ۶ میلیارد تومان از محل حراج تهران گرفتیم. تا به حال میراث فرهنگی و این اتحادیه هم افزایی نداشتند و این همکاری برای اولین بار است که انجام می‌شود. بنابراین ۵۰ درصد از فضای فیزیکی نمایشگاه را به صنایع دستی و ۵۰ درصد دیگر را به اشیای قدیمی دادیم. بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ است در این نمایشگاه از حوزه زیورآلات، چرم و غیره اثر داریم ولی تلاش کردیم که خلاقیت‌ها و کارهای نوآورانه را به نمایش بگذاریم همزمان در سبزه میدان بازار تهران هم بازارچه‌ای برای فروش صنایع دستی برپا شود.

دهقانی گفت: قسمت عمده زحمات بر عهده اتحادیه است در سالن کوچک ۱۴۰ متری آن یک نمایشگاه سکه، اسکناس، نشان، مدل، تمبر نیز برپا خواهد بود.

وی در ادامه بیان کرد: در کنار برگزاری این برنامه، افتتاحیه خانه صنایع دستی به نام «ترسه» را خواهیم داشت. این خانه در خیابان فرشته واقع شده و از ما مجوز خانه صنایع دستی و کارگاه تولیدی گرفته‌اند. همچنین در این هفته ارائه و رونمایی از بسته‌های فرصت‌های سرمایه گذاری را نیز در دستور کار داریم همیشه فعالیت‌های اداره کل سرمایه گذاری مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری در حوزه گردشگری بوده و صنایع دستی از ارائه بسته سرمایه گذاری محروم بوده است. این بسته‌های سرمایه گذاری از ۷۰۰ میلیون تومان تا ۳۵ میلیارد تومان در زمینه‌های مختلف صنایع دستی است.

ما از اولین شرکت تسهیلگر صادراتی رونمایی می‌کنیم. همیشه در رویدادهای بین المللی هنرمندان به صورت تکی شرکت می‌کنند و آثار چمدانی خود را در غرفه‌ای کنار همدیگر می‌فروختند و برمی گشتند ولی شرکت تسهیلگر صادراتی، آثار را مانند یک کالای امانی در اختیار می‌گیرد و چون زمینه بازرگانی دارند، با یک کانتیتر ۲۰ فوتی آنها را برای فروش عرضه می‌کنند. این طوری ما می‌توانیم مثلاً برای نمایشگاه میلان دیزاین اسپانیا ۲۰۲۶ از الان برنامه ریزی کنیم. این یک شرکت لجستیکی است.

دهقانی در پاسخ به اینکه چرا فضای سبزه میدان را برای بازارچه صنایع دستی انتخاب کردید گفت: تقاضای هنرمندان این است که در جایی بازارچه باشد که فروش داشته باشیم. یک هنرمند باید بتواند ۱۵ میلیون تومان هزینه کند تا یک غرفه با امکانات اولیه بزند پس باید برای اینکه چنین هزینه‌ای را پوشش دهد، حداقل ۴۵ میلیون تومان بفروشد. در خیلی جاها هنرمندان چنین فروشی ندارند ولی در امکانی مانند بازار می‌توانند این فروش را داشته باشند.

وی درباره مطالبات هنرمندان صنایع دستی پیرو بیمه نیز گفت: در مراسم معارفه آقای صالح امیری، آقای ضرغامی وزیر سابق گفت که ما تعدادی هنرمند را بیمه کردیم ببینیم شما تا شهریور ماه سال آینده چند هنرمند را بیمه می‌کنید. الان ۹ ماه گذشته و هنوز با وجود جلساتی که با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، یک هنرمند هم به فهرست بیمه‌ای ها اضافه نشده است و تأمین اجتماعی می‌گوید که بودجه نداریم!

دهقانی درباره واگذاری خانه خلاق صنایع دستی بهزاد هم گفت: این خانه از بهره بردار قبلی پس گرفته شده و طی مزایده به شرکت دیگری داده شد تا باز هم در حوزه صنایع دستی فعالیت کند.

منبع: مهر

966834

سازمان آگهی های پرسون