بدترین عملکرد ماهانه طلا در ۴ سال اخیر به ثبت رسید؛

بیت‌کوین بر فراز قله تاریخی

همان‌طور که بسیاری از تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند، ارزش بیت‌کوین پس از رالی صعودی قیمتی در هفته‌های اخیر نهایتا در روز دوشنبه رکورد تاریخی قیمتی خود را شکست.

به گزارش سایت خبری پرسون، ارزش هر بیت‌کوین در روز دوشنبه با افزایش قیمت بیش از ۸ درصد، به سقف جدید ۱۹ هزار و ۸۳۰ دلاری رسید، تا بالاتر از مرتفع‌ترین قله قیمتی خود که در دسامبر ۲۰۱۷ یعنی سه سال پیش به ثبت رسانده بود بایستد.

پر طرفدارترین رمزارز جهان از ابتدای سال‌جاری میلادی تاکنون بیش از ۱۷۰ درصد بازدهی مثبت داشته است و از نظر تحلیلگران بازگشت قیمتی بیت‌کوین در روز سه‌شنبه اصلاح قیمتی است که خیلی طول نخواهد کشید و این رمزارز آمادگی فتح کانال‌های قیمتی جدید را دارد.

افزایش نرخ تورم به‌دلیل چاپ پول بیشتر توسط بانک های مرکزی در دوره کرونا و همچنین نفوذ بیشتر بیت‌کوین در سیستم‌های پرداخت مالی معتبر در جهان از جمله دلایلی است که سبب شد بیت‌کوین قله‌های جدید قیمتی را فتح کند. از سوی دیگر اکنون بسیاری از سرمایه‌گذاران به رمزارزها از جمله بیت‌کوین به‌عنوان پناهگاه حفظ ارزش دارایی نگاه می‌کنند؛ کاربردی که سبب شده است بسیاری از تحلیلگران استدلال کنند که در حال‌حاضر بسیاری از سرمایه‌گذاران جایگاهی را برای بیت‌کوین قائلند که نسل گذشته سرمایه‌گذاران برای طلا قائل بودند. همین موضوع سبب شده است بسیاری از تحلیلگران بخشی از سرمایه ورودی به بازار بیت‌کوین را همان سرمایه‌ای بدانند که در حال خروج از بازار طلا است. جذابیت بازار بیت‌کوین در کنار اخبار امیدوارکننده درباره واکسن کرونا سبب شد که طلا سه هفته اخیر را در مسیر نزولی قرار بگیرد و طی این سه هفته بیش از ۵/ ۸ درصد از ارزش خود را از دست بدهد و به زیر مرز ۱۸۰۰ دلاری بازگردد. با این وجود طلا روز دوشنبه وضعیت نسبتا بهتری داشت و سوار بر موج نگرانی‌ها از افزایش مجدد بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیش از ۵/ ۱ درصد افزایش قیمت داشت، تا فعلا ارزش این فلز گرانبها به بالای مرز ۱۸۰۰ دلاری بازگردد. با این وجود طلا با بازدهی منفی ۳۷/ ۵درصدی در ماه نوامبر بدترین عملکرد ماهانه خود در چهار سال گذشته را به‌ثبت رساند.


بیشتر بخوانید:

کاهش قیمت بیت‌کوین


دلار و ویروس به‌نفع طلا

ادامه روند نزولی دلار و همچنین افزایش تعداد مبتلایان به کرونا سبب شد تا طلا که در هفته گذشته به کف ۵ ماهه خود رسیده بود و همچنین بدترین عملکرد ماهانه خود در چهار سال اخیر را نیز ثبت کرده بود، مجددا بتواند به بالای مرز ۱۸۰۰ دلاری بازگردد. دلار آمریکا نیز در ادامه روند نزولی خود در دو هفته گذشته بیش از یک درصد از ارزش خود را از دست داد تا به زیر مرز ۹۲ واحدی برسد. از سوی دیگر با اینکه امیدواری‌ها نسبت به دسترسی زودهنگام به واکسن در هفته‌های گذشته افزایش پیدا کرده است، اما افزایش تعداد مبتلایان هنوز موجب نگرانی بازارهاست. از سویی هنوز ابهامات زیادی در مورد ظرفیت تولید و نحوه توزیع واکسن وجود دارد. جرومی پاول، رئیس فدرال‌رزرو در روز دوشنبه در این مورد گفت: آمریکا درحال ورود به ماه‌های پرچالشی است. پاول در صحبت‌های خود اشاره کرد قبل از اینکه تاثیرات اقتصادی واکسن مشخص شود، واکسن‌های احتمالی با چالش‌های بزرگی از جمله تولید انبوه و توزیع در میان مردم مواجه است. موضوعی که فعلا می‌تواند سبب مقاومت بیشتر و حتی صعود ارزش طلا شود.

222832

سازمان آگهی های پرسون