هنگام غذا خوردن این نکات را رعایت کنید تا سالم بمانید

60 نکته مهم در بهداشت و تغذیه برگرفته از طب روایی استخراج شده است، نکاتی که با اجرای آن می‌توان به سلامت بدن یاری رساند.
تصویر هنگام غذا خوردن این نکات را رعایت کنید تا سالم بمانید

به گزارش سایت خبری پُرسون، حجت الاسلام سید محسن موسوی، استاد دانشگاه مازندران در متن زیر 60 نکته مهم در بهداشت و تغذیه برگرفته از طب روایی را مدون کرده است.

1- مصرف شیر با میوه‌ها و غذاهای دیگر، زیانبار است.

2-خوردن تخم مرغ با ماهی موجب بیماری‌های متعدد ریوی، گوارشی و ... می‌شود.

3- مصرف غذاهای سرد در یک وعده، به بدن آسیب می‌زند. مثل خوردن گوجه و خیار و پنیر

4- آشامیدن آب همراه یا پس از میوه، تولید سم در بدن می‌کند.

5- نوشیدن آب به همراه غذا بسیار بسیار نادرست بوده، موجب آسیب به معده، کبد و ... می‌شود.

6.- آشامیدن آب در حمام و بعد از حمام با معده خالی خطرناک است.

7-خوردن گوشت گاو، بسیار مضر بوده و جز برای درمان برخی بیماری‌ها نهی شده است.

8- خوردن گوشت یا جگر نپخته موجب تولید کرم در معده و روده می‌شود.

9- زیاد خوردن تخم مرغ آب‌پز سبب بیماری‌های تنفسی به ویژه آسم می‌شود.

10- خوردن سیب کال و میوه‌های نارس موجب ضعف حافظه و ... می‌شود.

11- غیر از نمک طبیعی (نمک دریا ، سنگ نمک ) از هیچ نمک دیگر استفاده نکنید.

12- روغن‌های صنعتی به شدت زیانبار بوده و بید فقط از روغن شحم، دنبه، زیتون کنجد و روغن زرد گاوی استفاده کرد.

13- خوردن غذا در حال سیری و ریزه‌خواری‌های نابجا موجب انواع لک و کک و مک در پوست می‌شود.

14-نوشدن آب بیش از نیاز و بدون تشنگی موجب افزایش رطوبت و در نتیجه چاقی می‌شود.

15- خوردن سبزی شهی و گشنیز بری خون مضر و خوردن تره مفید است.

16- خوردن سه وعده غذای کامل نادرست است و حذف تدریجی وعده ناهار موجب سلامت بدن است.

17-خوردن پنیر در وعده صبحانه بسیار ضرر داشته / پنیر را در وعده شام با گردو بخورید.

18- آبی که آفتاب بر آن تابیده باشد، ننوشید و برای شستشو استفاده نکنید.

19- خوردن غذای مانده (حتی اگر در یخچال باشد) به شدت ضرر دارد.

20- غذاهای دارای نگه دارنده مثل رب، سس، کنسرو و ... سرطان‌زاست.

21- یک باره سر کشیدن آب و نوشیدنی‌ها موجب چرب شدن کبد و انواع بیماری‌های کبدی می‌شود.

22- خوردن سرکه‌های صنعتی مضر بوده و فقط از سرکه‌های طبیعی و خانگی برای درست کردن ترشی استفاده کنید.

23- آبلیموی کهنه بسیار ضرر داشته، قلب را از بین می‌برد. فقط آبلیموی تازه یا آبغوره یا سرکه طبیعی استفاده کنید.

24-کره گیاهی و مارگارین همان پالم است که زیان آن به اثبات رسیده است.

25- انواع چای سیاه و سبز، سودازا بوده، برای اعصاب و استخوان و ... مضر است.

26- قند و شکری که از چغندر به دست می‌آید سودازا و زیانبار است. از شکر نیشکر استفاده کنید.

27- هر میوه و تره‌بار را فقط در فصل آن استفاده کنید چون خدا هر میوه‌ای را مناسب با طبع فصل و بدن آفریده است.

28- در مصرف غذاهایی که به تراریخته بودن آن اطمینان دارید، مثل هویج، سویا، گوجه فرنگی، سویا و ... احتیاط کنید.

29- آب شهری حاوی مقدار زیادی کلر است که گل و ماهی را از بین می‌برد. آب را پس از چند ساعت یا جوشیده بنوشید.

30- خوردن روزانه سالاد موجب سردی گوارش و کل بدن، سفیدی مو، ضعف اعصاب و حافظه و افزایش وزن می‌شود.

31- برای تأمین کلسیم بدن و تقویت استخوان از لبنیات دارای طبع سرد (غیر از کره) استفاده نکنید. سویق سنجد و نعیم بخورید.

32- از نان‌های سفید بدون سبوس مصرف نکنید. به نانوا بگویید روی نانتان سبوس بریزد.

33- زیاده‌روی در مصرف قارچ انواع انسداد در عروق کبدی و قلبی ایجاد می‌کند.

34- ماست غذایی سنگین، سرد و دیرهضم است. همراه شام و ناهار، ماست نخورید.

35- میوه زودهضم است. قبل ازشام و ناهار میوه بخورید نه بعد از آن که هم بی‌فایده است هم بیماری‌زا.

36- خوردن یخ و نوشیدنی‌های دارای یخ و بسیار سرد بسیار مضر بوده به ویژه دختران جوان از آن بپرهیزند.

37- مصرف لبنیات با ترشی‌ها باعث سردی معده و فساد غذا، افزایش دفع کلسیم و بیماریهای ناشی از آن می‌شود.

38- مصرف سرکه یا آبلیمو و ماست باعث لک و پیسی در پوست صورت می‌شود.

39- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی، باعث تحیرعقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار می‌شود.

40- فوت کردن غذا و نوشیدنی داغ، موجب ترکیب دی اکسید کربن با غذا شده و بسیار زیان‌آور است.

41- رعایت کنید: خوردن فقط هنگام گرسنگی /دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن کامل/ پرهیز از خوردن در حال سیری.

42- در حالت جنابت غذا خوردن (مگر اینکه مزمزه کند) مضر است.

43- مصرف بالا و مداوم تخم‌مرغ سبب ورم طحال می‌شود و معده را اذیت می‌کند.

44- مصرف بی‌رویه غذاهای سرد و تر مانند ماست، دوغ، سالاد، آب خوردن بیش از حد و ... رطوبت معده را افزایش می‌دهند.

45- از شستشوی سبزیجات با مایع ظرفشویی اجتناب کنید چون داخل بافت سبزی‌ها شده و با آبکشی جدا نمی‌شود. بجایش با نمک و اندکی سرکه خیسانده و بعد آب بکشید.

46- طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل و ژله به کار می‌روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو یا خوک به دست می‌آید.

47- پختن غذا در ظروف رویی، آلومینیومی، آهنی و ... موجب فساد غذا و انواع بیماری می‌شود.ظرف سنگی و مسی بهتر است.

48- خوردن هم زمان چند نوع غذا ممنوع بوده، موجب بروز انواع بیماری‌های گوارشی می‌شود.

49- مصرف ماست با اسفناج (بورانی) سبب تشکیل سنگ کلیه و مثانه است.بعلاوه اسفناج مانع جذب کلسیم ماست و ماست باعث دفع آهن اسفناج می‌شود.

50- مصرف ماست و خیار اوج سردی و ماست و لبو اوج سودازایی است.

51- غذا را تند تند نخورید، لقمه را کوچک برداشته آرام بخورید و به اندازه کافی بجوید.

52- از ریختن غذا و نوشیدنی داغ در ظرف‌های پلاستیکی و یکبار مصرف خودداری کنید.

53- خوردن استخوان و نرمه سر استخوان پرندگان مورد نهی واقع شده است.

54- خوردن خربزه و هندوانه ناشتا (با معده خالی) زیان آور است.

55- پرخوری موجب انواع بیماری و خواب ناسالم و آشفته می‌شود.

56- خوردن اندام‌های داخلی بدن حیوانات (جز در موارد خاص) تأیید نمی شود. مثلاً مداومت بر خوردن قلوه موجب بیماری‌های مثانه می‌شود.

57- شام خوردن را ترک نکنید حتی اگر به خوردن چند دانه خرما باشد. ترک شام موجب آسیب جدی به بدن می‌شود.

58- زیاده‌روی در خوردن آلو موجب بیماری در مفاصل می‌شود.

59- دوش آب سرد یا آب تنی با آب سرد پس از خوردن ماهی (و احتمالا غذاهای سرد) موجب سستی بدن و فلج می‌شود.

60- خوردن گردو در فصل گرما، حرارت درونی را در بدن برمی‌انگیزد، و محرک زخم‌های بدن است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1093646

سازمان آگهی های پُرسون