مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان خبر داد؛

سرمایه گذاری خطرپذیر 19 میلیاردی صندوق پژوهش و فناوری یزد

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد از 19 میلیارد تومان سرمایه گذاری خطر پذیر این صندوق در شرکت های فناورانه خبر داد.

به گزارش پرسون از یزد، محمد سپهر ساعتی قبل در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه از فعالیت 51 صندوق پژوهش و فناوری در کشور خبر داد و گفت: بخشی از این صندوق ها در حوزه های تخصصی نظیر سلامت، بیوتکنولوژی، نانو و ... فعالیت دارند و تعدادی نیز مانند صندوق یزد عمومی هستند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد افزود: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد یک سرکت سهامی خاص و مستقل بوده که اولین صندوق در کشور به شمار رفته با 177 عضو که در سال 1383 با سرمایه یک میلیارد تومان راه اندازی و هم اکنون سرمایه شرکت بیش از 40 میلیارد تومان است.

وی اعضای این صندوق را پارک علم وفناوری، دانشگاه های یزد، جواد،آزاد، علوم پزشکی؛ شرکت هایی نظیر پیشگامان، الگوریتم؛ و سازمان های تخصصی نظیر نظام صنفی یارانه ،نظام مهندسی کشاورزی و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: فعالیت این صندوق در سه سر فصل تعریف شده که مهمترین آن اعطای تسهیلات با کارمزد کمتر از 10 درصد به صاحبان طرح های حوزه فناورانه است.

سپهر درخصوص منابع مالی این صندوق هم اظهار داشت: منابع این صندوق از اعتبارات داخلی، ارگانها، معاونت علمی ریاست جمهوری، صندوق نوع آوری، پارک های علم و فناوری یزد، هرمزگان و آذربایجان شرقی تامین شده تا بتوانند از صندوق استان تسهیلات دریافت کنند.

این مدرس دانشگاه؛ صدور ضمانت نامه بانکی را دومین خدمت این صندوق به شرکت های فعال در حوزه فناوری بیان کرد و ابراز داشت: به دلیل اینکه شرکت های فناورانه از نظر بانک ها اعتبار لازم را نداشته وتازه کار هستند صندوق برای آن با کارمزد کمتر و شرایط سهل الوصول تر در راستای حمایت از آنان ضمانت نامه بانکی صادر می کند.


بیشتر بخوانید؛

پهنه علم و فناوری استان یزد نخستین پهنه کشوری


وی در بخش دیگری از سخنانش سرمایه گذاری خطرپذیر را از دیگر موارد فعالیت های این صندوق عنوان کرد و ابراز داشت: این بخش از فعالیت صندوق سابقه زیادی ندارند و نوعی روش تامین مالی برای حوزه های فناورانه و نوع آوری به حساب می آیند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان تصریح کرد: در حال حاضر در 14 شرکت، سرمایه گذاری خطر پذیر صورت گرفته که 2 شرکت شکست قطعی داشته واز 5 شرکت با سود اوری بالا خارج شدیم و 7 شرکت نیز در حال سود دهی بوده اما هنوز از آن ها خارج نشدیم.

وی دربخش دیگری از سخنانش میزان تسهیلات مصوب برای پرداخت به شرکت های فناورانه را 70 میلیارد تومان بیان کرد و ابراز داشت: البته تاکنون 56 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و 7و نیم میلیارد تومان نیز سرمایه گذاری خطر پذیر و 200 ضمانت نامه بانکی هم صادر گردیده است.

انتهای پیام/

حیران_ استان یزد

224057