به گزارش سایت خبری پرسون، مدلهای مطالعاتی نشان میدهد هر چه تعداد بیشتری از بزرگسالان از طریق واکسیناسیون یا ابتلا به کرونا ویروس تا حدودی در برابر بیماری کووید-۱۹مصون شوند، خطر ابتلا به نوع شدید بیماری در دهه آینده از بین می رود.
بر اساس این مطالعه، کروناویروس جدید که عامل بیماری کووید-۱۹ است نمی تواند طی دهه آینده بیش از سرفه های شایع سرماخوردگی و احتقان بینی باشد.
در این تحقیق، پیش بینی انجام گرفته بر اساس مدلهای ریاضی و شامل تجربیاتی است که از همه گیری کنونی در مورد چگونگی تغییر ایمنی بدن در طول زمان بدست آمده است.
محققان آمریکایی تاکید کردند طی دهه آینده، شدت بیماری کووید-۱۹ ممکن است کاهش پیدا کند زیرا جمعیتی از افراد در برابر آن مصون میشوند. همچنین تغییرات در میزان خطر ابتلا به این بیماری میتواند ناشی از سازگاری واکنش سیستم ایمنی بدن انسان باشد و نه بروز تغییرات در ویروس.
اگرچه ویروس SARS-CoV-۲ شناخته شدهترین عضو خانواده کرونا ویروس هاست، دیگر کرونا ویروسهای فصلی در میان جمعیت انسانها در گردش هستند و خطر کمتری دارند.
همچنین بر اساس این مطالعه، تنها افرادی که برای اولین بار در معرض کروناویروس قرار میگیرند کودکانی خواهند بود که به طور طبیعی کمتر در معرض نوع شدید بیماری هستند.
با این حال، محققان تاکید کردند که این مدلها تمامی اثرات بالقوهای که ممکن است بیماری را تحت تاثیر قرار دهد، شامل نمیشود. به طور مثال اگر انواع جدید ویروس بر مصونیت جزئی افراد غلبه کند، روند بیماری کووید-۱۹ میتواند تشدید شود.
منبع: ایسنا