کیهان در واکنش به انتقادها: موضع ما درباره انتقام از ترامپ همسو با رهبری است

روزنامه کیهان در اقدامی عجیب و انفعالی در برابر انتقادهای گسترده از این روزنامه، موضع خود درباره ترور ترامپ را به مواضع رهبری و سخنگوی وزارت خارجه نسبت داد.
تصویر کیهان در واکنش به انتقادها: موضع ما درباره انتقام از ترامپ همسو با رهبری است

به گزارش سایت خبری پُرسون، روزنامه کیهاننوشت:

بقائی در ارتباط با مطلب منتشر شده در روزنامه کیهان اظهار داشت: این‌قدر واکنش‌ها غیرعادی بود که شاید ارزش پاسخگویی نداشته باشد. این موضوع طی پنج شش ماه گذشته بارها با بهانه و بی‌بهانه مطرح شده است. موضع خود را مکررا اعلام کردیم. از یکسو باید برای همه روشن باشد که موضوع ترور قهرمانان ایران چیزی نیست که فراموش شود یا بخشیده شود و همواره در ذهن و خاطره مردم ایران و منطقه باقی خواهد ماند.

کیهان همچنین نوشت:

اکنون باید پاسخ روشن و قانع‌کننده‌ای به یک سؤال مهم داده شود: با عنایت به اینکه موضع کیهان درباره انتقام خون شهید سلیمانی، موضع صریح رهبر و انقلاب و نظام است، چه کسی یا چه کسانی، این موضع درست و قانونی را به عنوان تهدید علیه امنیت ملی وانمود کرده و به هیئت تحمیل نموده‌اند؟

این شناسایی هویت از آن جهت مهم است که آنها با رفتار خود به ترامپ این سیگنال را داده‌اند که با وجود تهدید ایران به بمباران نظامی، اعمال تحریم‌های حداکثری، زیر پا گذاشتن توافق هسته‌ای و حقوق ملت ایران، خیالش از بابت مقابله به مثل و اقدام متقابل و انتقام راحت باشد!

منبع: کیهان

930879

سازمان آگهی های پرسون