بحث روز

دولت جدید با چالش‌های جدی در اجرای قانون عفاف و حجاب روبه‌روست؛ قانونی که به رغم وعده‌های مسعود پزشکیان در انتخابات، با انتقادات گسترده‌ای از سوی حقوق‌دانان، فعالان اجتماعی و برخی مقامات سیاسی مواجه شده و پرسش‌هایی جدی درباره قابلیت اجرایی آن مطرح کرده است.
نخست‌وزیر اسرائیل گفت که «از نزدیک تحولات در سوریه» را دنبال می‌کند. نتانیاهو افزود: «از اهداف حیاتی خود و دستاوردهای به‌دست آمده در جنگ حفاظت خواهیم کرد.»
«با وجود بهبود متغیر‌های اقتصادی شاهد افزایش نرخ دلار در بازار آزاد هستیم؛ بنابراین می‎‌توانیم بگوییم که این نوسانات دلیل اقتصادی ندارد و صرفا به علت مشکلات سیاسی ایجاد شده و با اتخاذ تصمیمات درست از سمت دولت و تخلیه هیجانات اتفاقات سیاسی در سوریه امکان ریزش دلار به محدوده هفته‌های قبل وجود دارد.»

کامبیز نوروزی گفت: مقررات قانون حجاب عملا غیرقابل اجراست و آنقدر این قانون با شرایط اجتماعی ما در تضاد است که اگر درصد کوچکی از آن اجرا شود، می‌توان بحران‌های شدید اجتماعی را برای آن پیش‌بینی کرد.
طبق ماده ۴۹ قانون عفاف و حجاب، هر شخصی در انظار عمومی معابر یا اماکن عمومی که نوعاً در منظر نامحرم است اعم از فضای حقیقی یا مجازی اقدام به برهنگی نماید به مجازات حبس درجه چهار یا جزای نقدی درجه سه محکوم می گردد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به نوسانات یک هفته اخیر بازار سکه و طلا، بازار این هفته را افزایشی تحلیل و تاکید کرد که علیرغم نوسانات افزایشی اما آرامش بازار به هم نخورد.

«وزارت کشور باید هرچه سریعتر سامانه خانوار را به سامانه املاک و اسکان متصل کند تا از طریق آن بتوانیم خانه های خالی را شناسایی کنیم. تکمیل سامانه املاک و اسکان نقش بسیارموثری کاهش قیمت مسکن‌ و شناسایی خانه‌های‌خالی‌داردوما امیدواریم با اتصال تمامی دستگاه ها به این سامانه شاهد ارتقای سیاست های بازار مسکن باشیم.»
واقعیت این است که آتش‌بس اخیر میان لبنان و رژیم صهیونیستی نقطه آغاز است، نه نقطه پایان. عملیات طوفان‌الاقصی، عملیات‌های وعده صادق 1 و 2، انزجار بی‌سابقه از رژیم کودک‌کش اسرائیل در اقصی نقاط جهان و به ویژه در کشورهای اروپایی و آمریکا، اعتراضات گسترده و روزافزون در داخل سرزمین‌های اشغالی علیه دولت نتانیاهو و ایجاد آشوب‌های خیابانی همگی به مثابه قطعات پازلی است که در نهایت، به فضل الهی نابودی رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد.
تابعیت قهری فرزندان محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین ایران، به دلیل تولد در ایالات متحده، اخیراً به محوری برای حملات و اتهامات علیه او تبدیل شده است. این موضوع به ویژه پس از مطرح شدن اصلاحات در قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» شدت یافته است. منتقدان، به‌ویژه از جناح‌های خاص، فرزندان ظریف را به دلیل داشتن تابعیت امریکایی مورد انتقاد قرار داده‌اند و برخی از آنان خواستار اقدامات خاصی برای لغو این تابعیت‌ها شده‌اند. اما بررسی‌های حقوقی نشان می‌دهند که این انتقادات اغلب نادرست و مبتنی بر برداشت‌های اشتباه از قوانین بین‌المللی و داخلی ایالات متحده است
سازمان آگهی های پرسون