رسانه‌های دیگر

ایده وفاق ملی دولت چهاردهم اگرچه ایده‌ای مناسب و درخور است و سوابق فعالیت‌ها و همچنین گرایش سیاسی رئیس‌جمهور محترم مؤید آن می‌باشد، اما برخی اقداماتی که در لوای این ایده یا به نام آن انجام می‌شود، محل نقد می‌باشد.
رئیس‌جمهور در جلسه دولت، یکشنبه ٢٠ آبان: «اگر از همه نیروها که صادقانه می‌خواهند به کشور خدمت کنند، استفاده کنیم و اگر همه با هم باشیم، اقتدار پیدا می‌کنیم و هیچ قدرتى نمى‌تواند به ما ضربه بزند».
سیدعباس صالحی با اشاره به آخرین وضعیت هنرمندان ممنوع‌الفعالیت، اظهار کرد: «کارهای مختلفی صورت گرفته است و البته این مسائل را باید در فضای آرام پیش برد.» وی تاکید کرد: «تا الان هم برخی از خانم‌ها و آقایانی که ممنوع‌الفعالیت بودند، مساله‌شان حل شده است.»
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب امریکا در کارزارهای انتخاباتی خود وعده داده بود با پیروزی در انتخابات نوامبر، یک‌روزه به بحران‌ها در اوکراین و غزه پایان خواهد داد. حالا بخشی از جزئیات این راه‌حل‌های دیپلماتیک از زبان مشاورانش بیان شده است.
پیروزی ترامپ با ادعای صلح‌طلبی ، با سابقه یک دوره پرتنش زمامداری و 4سال فرصت بازاندیشی در نقاط ضعف و قوت، قطعا همان‌گونه که برای سایر ملل دنیا حایز اهمیت است برای جمهوری اسلامی نیز نمی‌تواند بی‌ربط باشد
پزشکیان در مورد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی دونالد ترامپ گفت: «برای ما هرگز تفاوتی نخواهد داشت که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده، چرا که کشور ما و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی باعزت و عظمت متکی است. ما در توسعه روابط خود با دیگر کشورها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت»
به قدرت رسیدن مجدد دونالد ترامپ در آمریکا از نظر عده‌ای از صاحبنظران یک تهدید برای کل جهان است ولی عده‌ای آن را یک فرصت تلقی می‌کنند. این تفاوت دیدگاه به میزانی که حکایت از تضاد کامل در ارزیابی‌ها داشته باشد، در عالم سیاست پدیده‌ای کم‌سابقه است.
دولت‌هایی که به تازگی هسته‌ای می‌شوند، با کاهش عدم توازن در قدرت نظامی، عموماً ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی بیشتری ایجاد می‌کنند و در مورد ایران نیز زمانی که ایران از آستانه هسته‌ای عبور کند، بازدارندگی اعمال خواهد شد، بحران کنونی سرانجام از بین خواهد رفت و منطقه به خاورمیانه‌ای باثبات‌تر از امروز تبدیل خواهد شد
بازگشت ترامپ، تحلیل پیچیده‌ای را از آن‎چه می‌تواند برای ایران، چه از نظر فرصت‌ها و چه از نظر چالش‌ها، به ارمغان بیاورد، می‌طلبد.
یکی از بدترین ویژگی‌های سیاستمداران اسیر کلیشه شدن آنها است. سیاستمدار حاذق هیچ‌گاه هیچ پدیده‌ای را ذاتاً تهدیدآمیز یا مطلقاً فرصت‌آفرین نمی‌بیند. بلکه هر پدیده‌ای را همزمان واجد ظرفیت‌های تهدیدآمیز یا فرصت‌زا می‌داند و نحوه رفتار و واکنش خود را عامل تعیین‌کننده در تبدیل تهدید به فرصت و برعکس می‌داند. در واقع، سیاستمداران کارکشته و فعال، در برابر پدیده‌های بیرونی منفعل نیستند و به کنشگری خود در ایجاد ظرفیت‌های جدید باور دارند.
ترویج و دفاع از «بی‌حجابی»، «آزادی مشروبات الکلی»، «سگ‌بازی»، «ازدواج سفید» و «برهنگی» نشان می‌دهد برخی نشریات زنجیره‌ای، مأموریت قبح‌زدایی از این اقدامات نابهنجار را دارند .
بدون شک انتخاب دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا نتایج منفی بیشتری نسبت به انتخاب کامالا هریس برای ایران در بر خواهد داشت. معنای حرف من این نیست که کامالا هریس برای ایران خوب است، بلکه معنایش این است که انتخاب هریس بدی کمتر و آسیب کمتری برای جمهوری اسلامی ایران دارد.
گروسی در دیدارهای قبلی خود با مقامات سازمان انرژی اتمی به‌جای کلیدواژه «تفاهم با تهران»، بر روی «پروژه مهار هسته‌ای ایران» از طریق به‌کارگیری ابزارهای سلبی (ازجمله استناد تروییکای اروپایی به مکانیسم ماشه و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد) تکیه می‌کرد، اما به‌محض پدید آمدن نشانه‌های تغییرات ترکیبی در مدل بازدارندگی خبر از تفاهم با ایران می‌دهد.
انتصابات را باید در دل راهبرد اصلی دولت نقد کرد و فهمید. این راهبرد در پی افزایش گستره انتصابات در هر دو سوی دولت و جناح‌های سیاسی است. بنابراین، نباید گمان کرد که می‌توان یا می‌باید انتصابات را به گروهی خاص محدود کرد.
دولت چهاردهم آرام‌آرام به صدمین روز استقرار بر مدار قدرت نزدیک می‌شود و روزشمار عمرش به سه‌رقمی شدن می‌رسد. ماه‌ها و روزهایی که از همان بدو امر و در مراسم تحلیف با رویدادهای شگرف و تلاطم‌های سترگ یکی بعد از دیگری روبه‌رو شده‌ایم و اتفاقات غیرمنتظره و بی‌سابقه‌ای را در این مدت سپری کرده‌ایم.
سازمان آگهی های پرسون