در این مقاله به رمز و راز خوشمزه شدن دلمه برگ مو میپردازیم. در دنیای غذاهای ایرانی، یکی از غذاهایی که به خاطر طعم خوشمزهاش و تاریخچه غنیاش برجسته میشود، “دلمه برگ مو” است. این مقاله به جهان دلمه برگ مو پرداخته و به معرفی منشأ، مواد تشکیلدهنده، تکنیکهای پخت و پز و جادوی که آن را به یک غذای بیمثال تبدیل میکند، میپردازد.
در این مطلب راهحلهای کاربردی برای ازبین بردن بوی سوختگی و افزایش کاربردی کردن غذاهای سوخته را به شما معرفی میکنیم. با ترفندها و روشهای ساده، غذای سوخته را دور نمیاندازیم و به طعم و طراوت اصلی آن باز میگردیم.
بیدلیل نیست که خورش قورمه سبزی معروف و جهانی شده است. برای اینکه این خورش ایرانی را در حد اعلا درست کنید باید به نکات ظریفی دقت کنید و باید تمام تلاش خودتان را بکنید که حساب شده عمل کنید.
برای این که شوری کباب کوبیده را برطرف کنید، راهکار های مختلفی وجود دارد، برای مثال اضافه کردن آرد، زیاد کردن حجم مواد، میل کردن کوبیده به همراه گوجه یا برنج بی نمک، تمامی این موارد کمک می کند تا شوری غذا برطرف شود.
اگر از مادربزرگتان بپرسید که فهرستی از غذاهای نانی که قدیمها سر سفره میگذاشتند تهیه کند، حتما شامی لپه یا به قول آذریهای قدیمی شامی پوک یکی از غذاهای آن فهرست است.
درست است که کار کردن با مایکروویو ساده است اما اکثر افراد اشتباهاتی در حین به کارگیری از آن مرتکب می شوند که برای سلامتی مشکل ساز است. در این مطلب به این اشتباهات ویژه می پردازیم. لطفاً با ما همراه باشید.
سالاد الویه ازجمله غذاهای سرد بسیار پرطرفدار و محبوب در ایران است که تهیه آن نیاز به دانستن برخی نکات و فوت و فنها دارد که در این مطلب به آن پرداختهایم.
آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بسیار پرطرفدار است و تقریبا در همه نقاط ایران با روشهای گوناگون تهیه میشود. درست کردن یک آش رشته خوشمزه و جا افتاده نیاز به رعایت نکات و فوت و فنهای خاصی دارد که در ادامه این مطلب تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
خورش بیگوشت و گیاهی شاید یکی از دغدغههای گیاهخواران باشد. شاید هم عدهای دوست نداشته باشند گوشت بخورند! به هرحال با هر سلیقهای که هستید، این خورش را یک بار درست کنید تا به سبد غذای ماهانهتان شاید هم هفتگی اضافه شود.
سماق پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. در گذشته این غذای خوشمزه با کباب کوبیده سرو می شده است، اما امروز شاید خیلی از افراد اسم این غذا هم به گوششان نرسیده باشد.
گاهی اشتباهات ساده در نحوه رسیدگی و تهیه غذاهای مصرفی خانواده میتواند منجر به بیماری جدی شود، برای اینکه از مسمومیت ناشی از غذا برای خود و اعضای خانواده پیشگیری کنیم باید نکات سادهای را حین آمادهسازی و پخت مواد غذایی به کار بگیریم.
اگر طرفدار موچی یا همان کیک برنجی ژاپنی هستید و میخواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید یا اصلا این نوع کیک را نمیشناسید، این مقاله بهترین راهنما برای شماست. با ما باشید تا طرز تهیه موچی را بیاموزید و با انواع آن آشنا شوید.
تهیه آبلیمو در خانه یکی از بهترین راههای استفاده از خواص لیمو است که برای تازه ماندن و جلوگیری از تلخی آن به این تکنیکها باید توجه کنید. در این مطلب طرز تهیه آب لیموی تازه و خانگی را آموزش میدهیم.