به گزارش سایت خبری پرسون، یکی از پایه های ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلات های پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزه ترین شکلات های پذیرایی خانگی را با ساده ترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم. یکی از روش های ساده و دستور تهیه های پرطرفدار این شکلات پذیرایی های عید و میهمانی ها را در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی برایتان آورده ایم.
مواد لازم برای شکلات پذیرایی
1. شکلات تخته ای 200 گرم
2. گردوی خورد شده به میزان دلخواه
3. موز 2 عدد
4. بیسکوییت پتی بور 1 بسته
طرز تهیه شکلات پذیرایی با بیسکوئیت پتی بور
1. در مرحله اول و ابتدا بیسکویت ها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییت ها کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید بیسکوییت ها را دانه درشت تر استفاده کنید.
2. بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آن ها را ترکیب کنید.
3. حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.
4. ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.
5 .با خمیر بدست آمده، گلوله های گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.
6. در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کرده اید استفاده میکنید.
7 .خمیر های گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
8. برای تزیین می توانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.
منبع: نمناک