انتخابات

آقاتهرانی گفت: ما برای آنکه به یک لیست واحد ورود کنیم، درخواست داشتیم که برخی از افراد بهتر جایگزین شوند و با تأملات یک لیست ۳۰ نفره با دو سرلیست داده شد.
سیدمجید میراحمدی با بیان اینکه سلامت و امنیت انتخابات خط قرمز وزارت کشور است، افزود: مجریان در صورت حمایت از کاندیداها حتی روز انتخابات هم باشد، عزل می‌شوند.
یک جرم‌شناس گفت: اگر کارکنان دولت در ساعت اداری اقدام به تبلیغات اداری کنند به مجازات نقدی درجه ۶ موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی( بیش از ۶۰ میلیون ریال تا ۲۴۰ میلیون ریال) و انفصال موقت از خدمات دولتی از ۶ ماه تا یک سال محکوم می‌شوند.
در صورت حمایت از کاندیداها عزل می‌شوید؛

هشدار مقام امنیتی به مجریان برگزاری انتخابات

رئیس ستاد امنیت انتخابات کشور گفت: کاندیداها و طرفدارانشان باید حفظ آرامش و امنیت را در عین حال که به دنبال رقابت و تبلیغ هستند وجهه همت خود قرار دهند.
علی مطهری درباره لیست انتخاباتی خود گفت: ملاک ما اعتدال، عقل‌گرایی، دوری از شعارزدگی و ایجاد تغییر در حد امکان است. فهرست ما نه اصولگرا و نه اصلاح‌طلب است و در واقع صدای مردم است و برای هیچ‌کدام از این گروه‌ها اصالتی قائل نیست.
وزیر کشور گفت: حضور همه طیف‌ها و اندیشه‌های سیاسی گوناگون با ایده‌های مختلف در همه سطوح را در انتخابات شاهد هستیم و زمینه یک رقابت واقعی فراهم شده است.
قالیباف، مجلس یازدهم را مجلسی تراز و موفق می‌داند و در حساب توییتری خود گفته است مجلس یازدهم به 19 وعده از 21 وعده انتخاباتی خود عمل کرده و آن دو وعده باقی‌مانده هم طی روزهای آینده محقق خواهند شد.
ایرج ملکی یک برند شخصی برای خودش ساخت و مهمتر از همه این است که خود او می‌داند دارد چه کاری انجام می‌دهد و چه راهی را انتخاب کرده است. حال پرسش این است که آیا او نباید برای نمایندگی مجلس خود را نامزد می‌کرد؟
اصولگرایان از بس کاندیدا دارند، برای جای دادن آنها در یک یا دو لیست با مشکل روبرو شده اند

دامنه تمامیت‌خواهی رادیکال‌های جناح راست تنها معطوف به سیطره بر اصولگرایان نمی‌شود، پایداری‌چی‌ها این بار با عبور از نواصولگرایان و اصولگرایان سنتی و... دورخیز کرده‌اند تا خود را یگانه بازیگر عرصه سیاسی کشورمان معرفی کنند.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره حضور کاندیداهای این حزب در لیست صدای ملت گفت: ما کاندیداهای زیادی را در این لیست دارم مانند خانم‌ها داداندیش، ساعی، عابدینی و جلالی. این خانم‌ها یا عضو شورای مرکزی یا دفتر سیاسی حزب ما هستند. همچنین آقایان جلالی، دوستی عضو تیم ما هستند و حتی آقایان بازوند و بطحایی از افرادی هستند که در دولت یازدهم و دوازدهم حضور داشتند.
سازمان آگهی های پُرسون