معاون علمی رئیسجمهور با تاکید بر پیگیری مسائل حوزههای فناوریهای نوظهور از جمله رمزارزها گفت: تاکید مقام معظم رهبری این است که در پدیدههای نوظهور دیدگاه سلبی نداشته باشیم و اطمینان دارم با پیگیری در دولت و رایزنی با وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، گرههای موجود در این حوزه گشوده خواهد شد.
بازار رمزارزهای دیجیتال در آخر هفته با نوساناتی مواجه شدند و بیتکوین (BTC) رشد موقت ۶ درصدی را نشان داد اما دوباره وارد روند نزولی شد و نتوانست سطوحی مشابه آنچه در اواسط ماه آگوست مشاهده شد را حفظ کند.
سرمایهگذاری میلیارد دلاری اخیر شرکت مایکرواستراتژی (MicroStrategy) در بیتکوین (BTC)، به بهبود احساسات بازار منجر شده است. در پی این موضوع، قیمت بیتکوین از سد مقاومت مهم ۶۰ هزار دلار عبور کرده و در آستانه یک جهش قیمتی بزرگ قرار دارد.
اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف بی آی) اعلام کرد مصرفکنندگان سال گذشته، بیش از ۵.۶ میلیارد دلار در کلاهبرداری مربوط به رمزارز از دست دادند که افزایش ۴۵ درصدی در مقایسه با سال ۲۰۲۲ داشت.
در تاریخ ۹ سپتامبر، قیمت بیتکوین به بالای ۵۷,۵۰۰ دلار رسید که نشاندهنده بهبود بازار پس از واکنش شدید به گزارش حقوق و دستمزد ماه آگوست ایالات متحده است.
طبق آخرین اظهارات مسئولان درباره خلاءهای قانونی رمزارزها در ایران نیز جلسات متعددی با دستگاههای متولی از جمله بانک مرکزی برگزار شده و یکی از نتایج این جلسات این بود که بانک مرکزی نسبت به ساماندهی این موضوع ورود کند که متاسفانه وظایف خود را به خوبی انجام نداده است.
بیتکوین بیشتر ماه آگوست را با روند کاهشی سپری کرد؛ زیرا بزرگترین ارز دیجیتال جهان به دلیل نگرانیهای مداوم در مورد توزیع توکنها و رویدادهای فروش انبوه، به ویژه از صرافی منحل شده متگاکس آسیب دید.
بیتکوین در طول هفته چندین بار شاهد کاهش قیمت به زیر ۵۸ هزار دلار بود و سرمایهگذاران اکنون این سوال را مطرح کردند چه زمانی حرکت دلسردکننده طولانی مدت قیمت به پایان خواهد رسید و چه سطوحی را باید از نزدیک نظارت کنند.
یکی از تحلیلگران حوزه کریپتو به نام امر طاها (Amr Taha) اعلام کرده که دارندگان بلندمدت بیتکوین تاکنون مبلغ ۱۰ میلیارد دلار برای خرید این ارز دیجیتال هزینه کردهاند.