عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

«پرسون» از کمپین اهالی بخش سنگر، برای نجات یک اثر تاریخی می گوید:

تقاضای مردمی؛ تونل شاه عباسی را دریابید!

تونل تاریخی بخش سنگر از شهرستان رشت در خطر تخریب قرار دارد. تونلی با ویژگی های منحصر به فرد که به تونل شاه عباسی معروف است.
یک کارشناس مسائل دینی در گفت‌و‌گو با پرسون؛

مداحان، صاحب‌نظر برگزاری مراسم‌های مذهبی در شرایط کرونایی نیستند

یک کارشناس مسائل دینی گفت: کسانی که تصور می‌کنند با تعطیلی آیین‌های جمعی مانند عزاداری دهه اول محرم و یا شب‌های قدر، این آیین‌‌ها دچار خلل می‌شود؛ معلومات و تخصص لازم در زمینه مباحث دینی را ندارند.
زمانی که نگاه بخشی و جزیره‌ای در کشور وجود داشته باشد و فقط کشور را در چند استان محدود بدانیم و از توسعه زیرساخت‌ها در استان‌های غربی، شرقی، جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان و چهارمحال و بختیاری غافل شویم، سبب می‌شود که کاری که می‌تواند طی یک روال عادی انجام شود تبدیل به بحران شود همانند الان از حوزه وزارت‌خانه خارج شود.
در جریان حضور رئیسی در منطقه 16 تهران و بازدید از خانه کودکان کار یاسر؛

دولت باید برای آسیب های اجتماعی چاره اندیشی کند

همزمان با عید غدیرخم رییسی رییس جمهوری منتخب از خانه کودکان کار یاسر که به همت خیرین اداره می شود بازدید کرد.
منتخب شورای ششم تهران با اشاره به اینکه نهادهای نظارتی به دلیل 2 ایراد دستور توقف برگزاری آزمون جذب در شهرداری را داده اند، گفت:پس از رفع ایرادات منتخبین شورا اقدامات لازم را جهت برگزاری آزمون تبدیل وضعیت کارکنان انجام خواهند داد.
‪‬ افزایش تعداد سالمندان مجهول الهویه که به دلایل مختلف هیچ اطلاعاتی از هویت خود نداشته و درگوشه و کنار شهر رها شده‌اند، پدیده اجتماعی «سالمندِ سرراهی» را به وجود آورده است؛ موضوعی که با روند افزایش جمعیت پیر، نگران‌کننده و چالش‌برانگیز است.
با فراز‌و‌‌نشیب‌های فراوان، انتخابات دوره سیزدهم ریاست‌جمهوری در ایران انجام شد و طبق قوانین، دولت جدید کار خود را از نیمه دوم مرداد 1400 آغاز خواهد کرد. در همین راستا، در جهت تشکیل دولت جدید، رئیس‌جمهور منتخب به نظر‌‌خواهی از صاحب‌نظران درباره مشکلات اساسی جامعه و نحوه حل آنها پرداخته است.
هنگامی که به وضعیت جامعه ایران نگاه می‌کنیم، نمی‌توانیم تعجب خود را پنهان کنیم. شاید برای برخی از ما که با این وضعیت عادت کرده‌ایم، امر عجیبی نباشد، ولی اگر یک ناظر بیرونی بخواهد وضعیت را توصیف کند، دچار حیرت خواهد شد. بیایید نگاهی به شرایط بیندازیم.
در این ایام مسئله آب در خوزستان سرتیتر همه اخبار و روزنامه‌هاست. این موضوع تازگی ندارد. چندی پیش مسئله آب سیستان و بلوچستان در صدر اخبار قرار داشت.سیل سال 98-97 هم به همچنین.
چه زمانی می‌شود فهمید که جامعه‌ای نابسامان است و تیرگی‌ها در کمینند؟ وقتی صدا به صدا نرسد، وقتی کسی به فریادها گوش فرا ندهد، وقتی هزار کارشناس و دانشگاهی و نویسنده و روزنامه‌نگار هزار بار بگویند و بنویسند که شوخی کردن با کرونا عواقب وحشتناکی خواهد داشت و هیچ پاسخی از سوی مسوولان نیاید.
استاد دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی توضیحاتی را درباره سرانجام لایحه آزادی اجتماعات و راهپیمایی‌ها ارائه داد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متخصصین فضای مجازی و ارتباطات کشور باید ابتدا طرح مربوط به پیام‌رسان‌ها را تنظیم و ساماندهی کنند؛ سپس کمیسیون فرهنگی نظر خود را بیان و در نهایت برای رأی‌گیری و تبدیل به قانون به صحن مجلس ارسال شود.
استان خوزستان، در جنوب شرقی ایران، به خاطر ذخایر عظیم نفت و گاز خود که در صنعت نفت کشور نقشی حیاتی دارند، مشهور است. از این استان نفت‌خیز ما معمولا به‌عنوان منطقه‌ای یاد می‌شود که پول مورد نیاز کل کشور را فراهم می‌کند.
چنان عمل کردیم که جملات قصار سعدی هم زیر سوال رفته است؛ مگر نه اینست که "نابرده رنج، گنج میسر نمی‌شود..." ما که عمری است رنج کشیدیم، پس چرا گنجی حاصل نمی‌شود!
خوزستان یکی از مهم‌ترین و شاخص‌ترین نمادهای ناکامی و ناکارآمدی مدیریتی ملی و استانی سده معاصر کشور است. استانی که از نظر شاخص‌های اقلیمی، جغرافیایی، طبیعی و موقعیت ویژه و مناسب خود می‌توانست به نمونه‌ای از حکمرانی خوب در کشور مبدل شود، شوربختانه در وضعیتی به سر می‌برد که هر‌از‌گاهی صدای اعتراض‌های صنفی، کارگری، اجتماعی و سیاسی گروه‌هایی از شهروندان آن، ابعادی از نارضایتی‌ها و شکست برنامه‌های توسعه کشور و ناکارآمدی نحوه اداره این منطقه بااهمیت را نمایان می‌‌کند.
حالا که کل کشور ندای اعتراض خوزستان را شنیدند و خیلی‌ها به فراخور شرایط خود واکنش نشان دادند و نسبت به زوایای مختلف این معضل موضع گیری کردند، باید تلاش کرد یکی از ریشه‌های اصلی این چالش در گیر ودار کمک رسانی‌ها گُم و کمرنگ نشود.
پرسون از کلاهبرداری در برخی فروشگاه‌‌ها گزارش می‌دهد؛

جوایزی که هرگز به دست صاحبانشان نمی‌رسند/ قرعه کشی‌ هایی که هیچ برنده‌ای ندارند

فریب رسانه‌ای در این روزهای سخت اقتصادی به ترفندی ضداخلاقی تبدیل شده است و تداوم این عوام فریبی‌ها به حدی رسیده است که «اعتماد زدایی» از رسانه ملی رسما با تبلیغات دروغین این شرکت‌ها و فروشگاه‌ها سرعت بیشتری به خود گرفته است.

یک روانشناس بیان کرد: باید به کودکان آموزش داده شود که هر نوع مشکلی را به والدین انتقال دهند. زیرا گاهی بحث زورگویی‌های جنسی و تهدید مطرح می‌شود و کودک به دلیل ترس مجبور به سکوت و یا دادن حق سکوت برای جلوگیری از افشای یک موضوع می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون