تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست این نوع نمک‌ها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند.
رژیم‌های غذایی سالم و کم کربوهیدرات که موجب کاهش وزن می‌شوند، به دلیل حذف کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند قند‌های اضافه شده و تمرکز بیشتر بر منابع کربوهیدرات سالم و با فیبر بالا و همچنین پروتئین و چربی است.
ارزش غذایی برخی از ابر (سوپر) غذا‌ها فراتر از تغذیه صرف است. این مواد غذایی دارای خواص منحصر به فردی هستند که بر روحیه و سلامت روان ما تأثیر مثبتی می‌گذارند. همانطور که طعم این ابرغذا‌ها را می‌چشید، به یاد داشته باشید که تغذیه بدن به معنای تغذیه ذهن شما نیز هست و به شادتر شدن کمک می‌کند.
لوبیا سبز جزء خوراکی‌های با شاخص گلیسمی پایین محسوب می‌شود. این نوع خوراکی‌ها گلوکز را به‌آرامی در بدن آزاد می‌کنند و در حفظ قند خون متعادل در بدن نقش دارند. مصرف خوراکی‌های با شاخص گلیسمی پایین خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد و به کنترل علائم بیماری کمک می‌کند.
وجود عنصر پتاسیم در خواص شیره انگور برای کودکان سبب بهبود عملکرد سیستم هضم و جذب بدن کودک و همچنین تنظیم ضربان قلب او می­شود. از این رو به علت فعالیت بدنی بسیار بالای کودکان نقش آن بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
ترکیب آب و آبلیمو، یکی از ترکیبات مورد علاقه متخصصان تغذیه است. این ترکیب می‌تواند به هضم بهتر غذاها کمک کند، مقدار سالم و مشخصی از ویتامین C را به بدن برساند، اشتها را کنترل کند و بدن را هیدراته نگه دارد.
شکر، یکی از افزودنی‌های پرمصرف است که در صنعت غذا نیز کاربرد گسترده‌ای دارد. براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مصرف شکر در شبانه‌روز، 25 گرم معادل 5 قاشق چایخوری است اما میانگین مصرف شکر و شیرینی‌جات بسیار بیشتر است.
سیب میوه‌ای دوست داشتنی با تنوع بسیار است؛ این میوه دارای خواص بسیار زیادی بوده و همه متخصصان به ویژه متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند هرروز از این میوه استفاده کنید.
دانه چیا یک دانه باستانی است که در رژیم غذایی مدرن در کشورهای مختلف بسیار محبوب است.چیا منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 است زیرا حاوی درصد بالایی از اسید آلفا لینولنیک است.
جالب است بدانید که لپه از منابع گیاهی کلسیم نیز هست به طوری که با خوردن 100 گرم از آن حداقل 60 میلی‌گرم کلسیم تامین می‌شود البته این مقدار جذب پایین‌تری دارد اما برای آن‌هایی که شیر و لبنیات نمی‌خورند یک عادت غذایی مناسب تلقی می‌شود.
گیاه ریحان که در طب سنتی به نام «شاهسپرم» شناخته می‌شود، طبعی گرم و خشک دارد و تحلیل‌برنده ورم‌ها و خواب‌آور بوده و بوییدن آن از بین برنده سردرد افراد گرم مزاج و دور کننده حشرات موذی است.
فندق خام به دلیل داشتن فیبر بالا، کارکرد معده را افزایش می‌دهد و جلوی یبوست را می‌گیرد. یبوست مادر تمامی بیماری‌ها شناخته می‌شود و خوردن فندق می‌تواند این مشکل را برطرف کند.
اما مهم است که بدانیم مصرف ماست با برخی از غذاها ممکن است تأثیرات نامطلوبی بر سلامتی داشته باشد. بنابراین، آگاهی از این ترکیبات و اجتناب از مصرف آن‌ها با ماست، گامی مهم در حفظ سلامت و تغذیه مناسب است.
گلابی به‌عنوان یک میوه آبدار و شیرین سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها است و می‌تواند گزینه باکیفیتی برای افراد علاقه‌مند به طعم‌های شیرین و دسرهای مختلف باشد. افزودن دارچین و زنجبیل به تکه‌های خردشده گلابی و پختن آن درون فر می‌تواند یک دسر باکیفیت و شیرین را در اختیار شما بگذارد.
سازمان آگهی های پرسون