تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

هوای داغ تابستان بسیاری از مردم را دچار گرمازدگی می‌کند و متخصصان طب سنتی معتقدند که مصرف برخی شربت‌ها برای رهایی از گرمازدگی این روزها بسیار مفید است.
سبزیجات به دلیل کم‌کالری بودن از جمله غذاهای موثر در کاهش وزن هستند، در این میان کلم بروکلی، فلفل، هویج و کاهوی بیشتری مصرف کنید.
آشپزخانه پرسون

چلو مرغ مجلسی و رستورانی


مرغ را می‌شود متناسب با هر سلیقه و ذائقه‌ای طعم‌دار کرد و روش پخت جدیدی برای آن در نظر گرفت. هم می‌شود آن را آب‌پز کرد هم می‌شود سرخ کرد هم می‌شود به شکل تنوری درست کرد.
بسیاری از ما عادات مشخصی را هنگام بیدار شدن صبحگاهی داریم؛ از جمله نوشیدن قهوه، چای و آب سرد. با این حال این نکته ثابت شده که نوشیدن آب گرم در اوایل صبح مزایای بهداشتی شگفت انگیزی به دنبال دارد.
آشپزخانه پرسون؛

کیک خیس

کیک خیس خانگی دستورالعمل پیچیده ای ندارد اما در عین سادگی بسیار خوشمزه و دلچسپ است.

هزاران سال است که از آلوئه‌ورا در طب سنتی استفاده می‌شود. این گیاه برای درمان آسیب‌های پوستی کاربرد فراوان دارد، اما آلوئه‌ورا فواید متعدد دیگری هم دارد که آن را به گیاهی بسیار باارزش تبدیل می‌کند.
گیلاس یکی از میوه‌های تابستانی سالم است. این میوه منبع عالی انرژی تلقی می‌شود و خوردن روزانه آن در روزهای تابستانی مفید است.
خاکشیر و تخم شربتی یکی از بهترین دانه‌هایی هستند که می‌توانید برای رفع گرمازدگی و همچنین تامین آب از دست رفته بدن از آن‌ها را استفاده کنید، البته خاکشیر همچنین دارای خاصیت صفرابر، برطرف کنندگی عطش، کمک به کنترل فشار خون و ازبین بردن بوی بد دهان را دارد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که عادات غذایی اکثر بزرگسالان با دستورالعمل های غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند مطابقت ندارد.
چگونه بفهمیم مبتلا به تنبلی تخمدان هستیم؟ این عارضه چه درمانی دارد؟ چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟

تمام فوت و فن های درست کردن انواع پاپ کورن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.
یکی از عوامل مهم در بروز چاقی محل کار شماست. البته نه به این معنا که محل کارتان شما را چاق کند، در واقع عوامل مختلفی در محیط کار دست به دست هم می‌دهند تا روز به روز چاق ‌تر شوید!
آشپزخانه پرسون

«بورک» ساده و خوشمزه

«بورک» در ترکیه ابتدا یک غذای درباری بود و سپس به آشپزخانه عامه مردم راه پیدا کرد. با مواد غذایی موجود در خانه می‌توان این غذا را به راحتی تهیه کنید.

سازمان آگهی های پرسون