رهبری

مهم‌ترین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در سرویس رهبری پرسون دنبال کنید.

مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری در پیامی رای اعتماد به سید عباس عراقچی و آغاز فعالیت او در وزارت امور خارجه را تبریک گفت.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقب‌نشینی واداشتن ملت ایران در عرصه‌های گوناگون، شناخت توانایی‌های خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند. در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.

رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کردند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند. در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
رهبر انقلاب در دیدارها و گفت‌وگوهای خود با شهید هنیه، آنان را به تحقق قطعی وعده و بشارت الهی مبنی بر پیروزی نهایی جبهه مقاومت و آزادسازی همه سرزمین‌های اشغالی نوید داده‌اند.

گمانه‌زنی‌ها درباره محتوای سفر روز دوشنبه دبیر شورای امنیت ملی روسیه به تهران در حالی در رسانه‌های غربی ادامه دارد که خبرگزاری رویترز در گزارشی دراین زمینه، مدعی شد سرگئی شویگو در سفر به تهران حامل پیامی ازسوی رئیس‌جمهور روسیه برای رهبرمعظم انقلاب بوده‌است.
حجت الاسلام والمسلمین خضری امام جمعه موقت قزوین در خطبه های نماز جمعه گفت: در مقابل کسانیکه دست به اقدام تروریستی زده و اسماعیل هنیه را به شهادت رساندند نباید سستی کرد چراکه رژیم صهیونیستی باید مجازات شود.
حزب الله لبنان چهارشنبه شب رسما در بیانیه‌ای اعلام کرد «فواد علی شکر» فرمانده ارشد مقاومت اسلامی لبنان در حمله تروریستی روز گذشته رژیم اشغالگر صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که روز گذشته برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان به ایران سفر کرده بود، بامداد امروز چهارشنبه ۱۰ مردادماه در محل اقامتش در تهران ترور شد و به همراه یکی از محافظینش به شهادت رسید.
رهبر انقلاب در پی شهادت اسماعیل هنیه تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینه‌ی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود می‌دانیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با قدردانی از تلاشها و زحمات مردم و دولت عراق برای زمینه‌سازی برگزاری مطلوب و باشکوه راهپیمایی دهها میلیونی اربعین، پیگیری پرونده‌های کاری میان جمهوری اسلامی ایران و عراق و به سرانجام رساندن آنها را از اولویت روابط دو کشور در دوره جدید برشمردند.

مراسم تنفیذ و اعطای حکم مقام معظم رهبری به مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم روز گذشته؛ یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور شخصیت‌های کشوری و لشکری در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

مسعود پزشکیان در حالی از روز یکشنبه به‌عنوان «رئیس‌جمهور» وارد پاستور شد که رهبرمعظم انقلاب طی روزهای اخیر به‌مناسبت‌های مختلف، توصیه‌هایی را خطاب به رئیس‌جمهور جدید و دولت آینده بیان کرده‌اند؛ توصیه‌هایی که می‌تواند راهگشای بسیاری از چالش‌ها و مشکلات پیش‌رو باشد.
رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم رئیس‌جمهور:

انتخابات با وجود فقدان رئیس جمهور شهید به بهترین وجه برگزار شد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: ما یک مردم سالاری با رقابت در کشور داریم که ارزان و آسان به دست نیامده و نتیجه قیام مردم در قبال یک وضع نابسمان و مصیبت باری است که در گذشته وجود داشت.
سازمان آگهی های پرسون