ببینید

ُگنبَدِ کاووس یا گنبد قابوس مرکز شهرستان گنبد کاووس در استان گلستان است. نام این شهر از برج قابوس که در این شهر قرار دارد و بلندترین برج آجری دنیاست، گرفته شده است. این شهر مرکز ترکمن صحرا در قرن اخیر محسوب میشود.
این بنای تاریخی به شماره ۸۶ درسال ۱۳۱۰ خورشیدی در فهرست آثار میراث فرهنگی کشور به ثبت رسیده است و در دهم تیر سال ۱۳۹۱ هم در فهرست آثار سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ثبت جهانی شد.
در حال حاضر مرمت این بنای تاریخی با همکاری گروه مرمت و مطالعات معماری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی با تمرکز بر مرمت قسمت مخروطی به دلیل فرسایش‌های زیستی در پوسته خارجی بنا و رویش بوته‌ها در حال انجام است.
نقشه اصلی گنبد کاووس به‌وسیله کارشناسان آلمانی، مطابق با اصول شهرسازی طراحی شد و به همین دلیل دارای خیابان‌های متقاطع است و همچنین الگوی شطرنجی فاقد معابر تنگ و قدیمی را دارد.
اغلب ساکنان شهر گنبد ترکمن‌های ایرانی هستند. بقیه جمعیت این شهرستان را بومیان، فارس زبانان و همچنین مهاجرانی از مناطق دیگر از جمله سیستان و بلوچستان، آذربایجان، شاهرود، سمنان و خراسان تشکیل می‌دهند. حدود ۶۰٪ مردم سنی مذهب (ترکمن و بلوچ) و حدود ۴۰ درصد شیعه (فارسی زبانان و ترک‌ها) هستند.
ترکمن‌های ساکن گنبد کاووس متشکل از سه ایل بزرگ «یموت»، «گوگلان» و «تکه» هستند و در بین این ایلات ،ایل یموت به عنوان بزرگترین واصیل‌ترین ساکنان این شهر تاریخی شناخته شده و به دو طایفه بزرگ «آتابای» و «جعفربای» تقسیم می‌شود.اکثریت ترکمن‌های ساکن گنبدکاووس افرادی هستند که از سال‌های گذشته تاکنون به دلایل مختلف از شهرها و روستاهای اطراف به شهر گنبدکاووس مهاجرت کرده و در محله‌های مختلف آن با فرهنگ وعادات غذایی که متاثر از نوع معیشت و محیط جغرافیایی قبلی آنان بوده ساکن شده‌اند.
با این وجود دیگر اقوام مانند طبری‌ها (مانند کتولی‌ها، استرآبادی‌ها و مازندرانی‌ها)، فارسی‌زبانان (مانند سمنانی‌ها، سیستانی‌ها و خراسانی‌ها)، آذربایجانی‌ها، بلوچها و قزاق‌ها نیز در این شهر زندگی می‌کنند.
طی دو هفته اخیر چند جبهه هوای سرد بیشتر مناطق نیم کره شمالی جهان را درنوردید و همه‌جا را سفید‌پوش کرد. عکاسان حرفه‌ای مجموعه‌ای متنوع از صحنه‌های برفی را با دوربین‌های خود ثبت کردند، صحنه‌هایی که هرکدام هیجان و جذابیت خاص خود را داراست.
قلعه تاریخی قمیشلو، مربوط به دوره قاجاریه و از مهم‌ترین آثار تاریخی نجف آباد در استان اصفهان است. این قلعه در مرکز پارک ملی و حیات وحش قمیشلو قرار گرفته است.
این منطقه گردشگری و تاریخی در سال‌های اخیر به عنوان منطقه نمونه گردشگری شناخته شد، اما بی توجهی به این بنای تاریخی در سایه کشمکش‌های محیط زیست و میراث فرهنگی موجب تخریب و فروپاشی آن شده است. قلعه تاریخی قمیشلو در اسفند ۱۳۸۰ با شماره ۵۴۳۷ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در سال ۱۳۸۶ به عنوان منطقه نمونه گردشگری شهرستان تیران و کرون معرفی شد. قلعه قمیشلو دارای برج و حصار است و حیاط خلوت‌ها، اصطبل‌ها، انبار، محل استقرار نگهبانی و خدمه، حمام و فضا‌های متعدد که شامل ۲حیاط خلوت و ساختمان اندرونی و بیرونی است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ابوزیدآباد نام محلی در شهرستان آران و بیدگل کاشان است. برای دیدن این کویر باید راهی شمال شرق کاشان شوید. راه رفتن روی شن‌های روان و سکوت و آرامش این کویر بیش از هر چیز شما را برای سفر به این منطقه تشویق خواهد کرد. تورهای سفری هرساله با توریست‌های داخلی و خارجی برای رسیدن به ابوزیدآباد مسافر جاده‌ منتهی به آن می‌شوند.
بزرگترین تولید کنندگان نیشکر در دنیا؛ برزیل، هند، تایلند، چین و استرالیا میباشد. در کشور ما با رشد هفتاد درصدی در سال ۱۴۰۰ ؛ تولید نیشکر بالغ بر هفت میلیون تن رسیده است.
قطب نیشکر در ایران؛ استان خوزستان، مازندران و برخی از شهر های استان گیلان میباشد.
کشت نیشکر در خوزستان از اواخر مرداد آغاز و تا آخر مهر ادامه دارد ولی در استان مازندران کشت آن در اوایل بهار آغاز میشود.
در خوزستان برداشت آن عموماً در اوایل بهار و در مازندران در اواخر پاییز یا اوایل زمستان انجام میشود.

این محصول دارای کربوهیدرات ، پروتئین ، کلسیم ، فسفر ، آهن ، زینک (روی) ، پتاسیم ، ویتامین ای بی سی است . باعث کاهش وزن و جوان سازی پوست و از بین بردن آکنه ( در صورت استفاده موضعی ) ، ازبین بردن بوی بد دهان میشود و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری میکند .
برای افراد مبتلا به دیابت مناسب میباشد . سموم را از بدن دفع میکند و باعث درمان عفونت های دستگاه ادراری میشود . سیستم ایمنی را بالا میبرد .
هیچ وقت آب نیشکری که پانزده دقیقه بیرون از یخچال بوده را استفاده نکنید چون باعث اثرات منفی روی معده و روده میگذارد .
سازمان آگهی های پرسون