اخبار منتخب استان‌ها

رئیس کمیسیون فرهنگی،گردشگری شورای شهر شیراز:

تشکیل سه سازمان جدید در شهرداری خدمات‌رسانی را ارتقا می‌دهد

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز در یکصد و نودمین صحن علنی شورا گفت: تشکیل سه سازمان جدید زیر نظر معاونت فرهنگی شهرداری (فرهنگ و هنر، گردشگری و زیارت، ورزش و سلامت) خدمات‌رسانی در محلات را ارتقا خواهد داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به روند افزایش نسبی دما در تهران از ورود یک سامانه بارشی جدید طی روز پنجشنبه (۲۱ فروردین‌ماه) به استان خبر داد.
از تمامی شهروندان، گردشگران، هنرمندان و فعالان محیط زیست که در گذشته از جزیره هرمز خاک همراه خود برده‌اند و اکنون تمایل دارند در راستای این حرکت نمادین، آن را بازگردانند، دعوت می‌شود خاک‌ها را به این اداره کل تحویل دهند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ایذه گفت: به منظور توسعه، ترویج و حمایت از تولید و تقویت بازاریابی و فروش محصولات صنایع‌دستی، به ویژه گلیم ایذه، خانه صنایع‌دستی در شهر ایذه راه‌اندازی می‌شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با تاکید براینکه امسال برگزاری رویدادهای گردشگری مختلفی در دستور کار قرار گرفته، گفت: تنها در ایام نوروز حدود ۱۰۰ رویداد گردشگری در سطح استان برگزار شد.
مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: با توجه به وجود دو دوربین نقطه زن در دو سمت پل، خوشبختانه شخص خاطی که در حال دیوار نویسی بر روی جداره پل بود شناسایی شده و با توجه به پرونده قضایی تشکیل شده توسط این اداره کل، به زودی مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تصویری از یک گردشگر ایرانی بالغ که با دقت یادگاری روی بنای تاریخی سی و سه پل در اصفهان می‌نویسد، به سرعت در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و موجی از خشم و نگرانی را در بین شهروندان اصفهان و هموطنان به وجود آورد.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران از رسیدگی به موضوع فعالیت خودروهای شهرستان در تهران با همکاری وزارت کشور خبر داد که اقدام به مسافرکشی و جابجایی بار یا فعالیت در تاکسی های اینترنتی می کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در بازدید شبانه مدیریت شهری از فاز دوم خط ۲ مترو گفت: شیراز دارای مدیریتی پویا و اثربخش است که در آن، کمیت، کیفیت، سرعت عمل و توجه به تمام جوانب شهری، در اولویت قرار دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در بازدید از پروژه تقاطع غیر همسطح شهدای حرم شاهچراغ (ع) گفت: امیدواریم این پروژه رضایت مردم را به همراه داشته باشد و شیراز را بیش از پیش به عنوان شهری پیشرو در اجرای پروژه‌های نوآورانه معرفی کند.
مدیر عامل آبفا شیراز گفت: در راستای مدیریت بهینه مصرف آب و بهبود خدمات شرکت آب و فاضلاب شیراز ۲۰هزار دستگاه کنتور خراب شناسایی و تعویض شدند.
مدیرعامل توانیر گفت: ناترازی یکی از چالش های بزرگ صنعت برق است که با برنامه ریزی دولت محترم و همدلی و همیاری مردم عزیز بزودی شاهد رفع چالش ها خواهیم بود، با همین همت و توانایی، باید برای گذر موفق از تابستان ۱۴۰۴ تلاش کنیم تا با کمترین محدودیت ممکن از ایام اوج بار عبور نماییم.
همدان روستای «داویجان» ملایر که عنوان روستای ملی مُرواربافی را به خود اختصاص داده، یکی از مهم‌ترین مراکز تولید و آموزش این هنر کهن در کشور به‌شمار می‌رود. مرواربافی که ریشه‌ای عمیق در فرهنگ و زندگی مردم این منطقه دارد، همچنان به همت استادکاران بومی زنده و پویا مانده است.
سازمان آگهی های پُرسون