اخبار منتخب استان‌ها

برج قربان یادگار قرون هفتم یا هشتم هجری قمری است. این بنا محل دفن یکی از بزرگان ادب و جمعی از حاکمان دوران سلجوقیان بوده و معماری ساده و بی‌پیرایه‌ای دارد.
یکی از مهمترین محصولاتی که امروزه در پشت بام منازل روستایی همدان وجود دارد ترخینه است، ترخینه غذایی محلی است که معمولا برای افرادی که در زمستان سرما می خورند استفاده می شود و زمان پخت آن شهریورماه است.
آمار مبتلایان به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمانشاه؛

کرونا جان 2 کرمانشاهی دیگر را گرفت

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: با احتساب 2 مورد فوت جدید در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تا کنون به 541 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیرازخبر داد؛

تداوم نظارت بر سلامت مدارس در طول سال تحصیلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست امروز ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس ضمن دریافت گزارش های مربوط به بازدید از مدارس و نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی، بر تداوم این نظارت ها در طول سال تحصیلی تاکید کرد
استاندار کرمانشاه گفت: درخواست افزایش سرانه خانوارها برای بهره مندی ۱۰ روستای دیگر در نوار مرزی از نعمت گاز طبیعی توسط وزارت نفت را ارائه داد و گفت: گازرسانی به سه شهر ریجاب، ازگله و‌ نوسود در استان باقی مانده است که تا پایان سال پروژه گازرسانی به نوسود به پایان می رسد و دو شهر دیگر تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

آغاز کاشت کاهو در قطب تولید جنوب فارس؛

پیش بینی تولید 27 هزار تن کاهو در قیروکارزین

رئیس مرکز جهاد کشاورزی مبارک آباد از آغاز کاشت کاهو در این منطقه از نیمه شهریور ماه خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از 27 هزار تن کاهو در مبارک آباد تولید و روانه بازار مصرف شود.
با این که اوایل تابستان امسال بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، مقرر شد قیمت تمام روغن های مایع 12 درصد و روغن های جامد و نیمه جامد 14 درصد نسبت به قیمت های مصوب قبلی افزایش یابد اما گویا هنوز هم برخی کارخانه ها راضی به این میزان افزایش نیستند و همچنان موضوع افزایش قیمت ها به دلخواه خودشان را مطرح می کنند.
پاویون ملی ایران در هفته فناوری‌های برتر ۲۰۲۰ روسیه شامل «نمایشگاه‌های بین‌المللی سویاز ۲۰۲۰» و «ناوی‌تک ۲۰۲۰» برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و نوآور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برپا می‌شود.

استاندار فارس با اشاره به پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا تاکید کرد: بانک‌ها و دستگاه های اجرایی باید در دو هفته آینده حداقل ۵۰ درصد از سهمیه استان فارس را کسب کنند و فارس جز رتبه‌های برتر کشور در جذب این تسهیلات قرار گیرد.
هیأت رئیسه مجلس طی نامه ای اسامی منظم ترین نمایندگان در جلسات صحن علنی و کمیسیون های متبوع و همچنین پر مشارکت ترین نمایندگان در رأی گیری صحن علنی مجلس شورای اسلامی در سه ماه اول اجلاسیه اول دوره یازدهم را منتشر کرد.

بهره برداری به صورت ویدئو کنفرانس در نودشه؛

بهره برداری از پروژه گازرسانی به شهر مرزی نودشه

پروژه گازرسانی به شهر مرزی نودشه امروز (دوشنبه ۱۷ شهریور) با حضور وزیر نفت به صورت ویدئو کنفرانس و استاندار کرمانشاه به بهره برداری می رسد.
فرماندار رامیان در شرق استان گلستان خبر داد:

۲۲ نفر در زلزله امروز رامیان مصدوم شدند/ 40 واحد مسکونی خسارت دید

فرماندار رامیان در شرق استان گلستان گفت: زمین‌لرزه پنج و یک دهم ریشتری ساعت ۲.۴ دقیقه بامداد امروز دوشنبه این شهرستان به حدود ۴۰ واحد مسکونی مناطق روستایی بویژه در پنج روستای قورچای، ویرو، الهادی، کشکک و پاقلعه بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد کرد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی؛

دانش آموزان در دفاع مقدس نقش کلیدی و مهمی داشتند

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی گفت:پیش از شیوع ویروس کرونا مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان پاتوق بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان بود و بیش از ۵۰۰۰ فر از این مرکز بازدید کردند.

نماینده یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی:

موافقت وزیر نیرو با تامین منابع مالی انتقال آب به یزد

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری‌هایی که برای اجرای خط دوم انتقال آب به استان انجام شد از موافقت وزیر نیرو برای تامین منابع مالی از محل پیش خرید برق خبر داد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

رشد ۹۵ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از بندر چابهار

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: صادرات کالاهای غیرنفتی از بندر چابهار از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۵درصد رشد داشته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین بهره برداری از شرکت تعاونی "محافظ‌سازان آرش" استان همدان

سالانه 1500 تن مس توسط شهرستان رزن تولید می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تولید سالانه 1500 تن مس توسط شرکت تعاونی محافظه سازان آرش شهرستان رزن خبر داد و گفت: میزان سرمایه گذاری طرح 150 میلیارد ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان مطرح کرد؛

عضویت 900 هزار نفر از جمعیت استان همدان در تعاونی‌ها

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه 900 هزار نفر از جمعیت استان همدان عضو تعاونی‌ها هستند، گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۷۲ مورد تعاونی فعال در استان همدان وجود دارد که برای ۱۷ هزار نفر به طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون