اخبار منتخب استان‌ها

با تلاش رئیس بنیاد مسکن و پیگیری نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی محقق شد:

جهش عمرانی در روستاهای آستانه‌ اشرفیه و بندر کیاشهر/ آسفالت ۱۳ روستا با اعتباری بالغ بر۲۸۰ میلیارد ریال

مصطفی پورواحدی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آستانه‌اشرفیه در خبری امیدوارکننده برای اهالی مناطق روستایی این شهرستان، از اجرای پروژه آسفالت در ۱۳ روستای شهرستان طی سال گذشته و سال جاری خبر داد.
مدیرکل شیلات استان گیلان در گفتگو با پُرسون مطرح شد:

رهاسازی ۵۰ هزار قطعه بچه‌ماهی خاویاری قره‌برون در مصب رودخانه سفیدرود

کوروش خلیلی با اعلام این خبر گفت؛ نخستین مرحله رهاسازی بچه‌ماهی‌های خاویاری تولید سال ۱۴۰۴ از نوع قره‌برون، با وزن میانگین ۴ گرم، از سوی مرکز بازسازی ذخایر آبزیان شهید دکتر بهشتی در مصب رودخانه سفیدرود انجام شد. این اقدام با هدف احیای ذخایر طبیعی ماهیان خاویاری در دریای خزر صورت گرفت.
معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه تصریح کرد:

اعمال محدودیت شدید برق بر صنایع فولادی و ضربه به اقتصاد کشور

غلامرضا سلیمی،معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه،ضمن اشاره به اعمال محدودیت شدید برق بر صنایع فولادی و ضربه به اقتصاد کشور گفت:انتظار داشتیم دیگر ارگان‌ها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها نیز به وظایف و تعهدات خود عمل می‌کردند.
در دوران بارداری، عملکرد صحیح تیروئید برای سلامت مادر و رشد مناسب جنین، از اهمیت حیاتی برخوردار است، به همین دلیل تشخیص و درمان به ‌موقع بیماری‌های تیروئید قبل از بارداری ضرورت دارد؛ چرا که سلامت تیرویید تاثیر مستقیم بر بارداری، رشد جنین و سلامت مادر دارد.
فینال لیگ ملت‌های اروپا شب گذشته در ورزشگاه آلیانز آرنا مونیخ برگزار شد؛ دیداری حساس و هیجان‌انگیز بین دو قدرت بزرگ فوتبال اروپا، اسپانیا و پرتغال. در حالی که دو تیم در پایان ۱۲۰ دقیقه به تساوی رسیدند، این پرتغالی‌ها بودند که با درخشش در ضربات پنالتی، جام قهرمانی را بالای سر بردند و جشن قهرمانی را در خاک آلمان به پا کردند.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش‌سوزی در انبار یک کارخانه لبنی در پایتخت خبر داد.
به بهانه شگفتی وزیر صمت از دستاورد های صبانور:

تحلیلی بر ابعاد اقتصادی، اجتماعی و صنعتی پروژه های شگفتی آفرین صبانور

وقتی وزیر صنعت با تحسین و شگفتی از پروژه‌های صبانور در کردستان بازدید می‌کند، یعنی در دل کوه‌های غرب کشور چیزی بیش از معدن و کارخانه جریان دارد؛ تلاشی نظام‌مند برای آینده‌ای صنعتی‌تر، با مدیریتی پویا به رهبری مجید ضیایی که توسعه را نه شعار، بلکه یک مأموریت می‌داند.
در جریان بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از پروژه‌های بزرگ صبانور در استان کردستان، همه نگاه‌ها به مدیریت مجید ضیایی دوخته شد؛ مدیری که توانسته با جسارت، سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار میلیاردی را به حرکت درآورد و کردستان را به کانون جدید فولاد کشور بدل کند.
سازمان آگهی های پُرسون