اخبار منتخب استان‌ها

اخبار منتخب استان‌ها در پُرسون؛ پوشش کامل و فوری مهم‌ترین اخبار و رویدادهای هر استان ایران با تحلیل دقیق و گزارش‌های اختصاصی. تازه‌ترین اتفاقات استانی را همین حالا دنبال کنید!

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مشکلات اسنادی برای ساخت هتل جهان نما رفع شده است، گفت: احداث هتل موجب رونق ساختمان جهان‌نما می‌شود و ساختمان‌های جنبی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه با دلیل شدت بارش‌ها تعطیلی مدارس در جنوب استان همچنان ادامه دارد، افزود: برخی از روستاها تخلیه شده و ساکنان این مناطق در مدارس اسکان داده شدند و اولویت ما حفظ جان و مال مردم است.
مربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: برای تک تک بازی‌ها برنامه داریم، حتی در ۴، ۵ هفته‌ای که نتیجه خوبی نگرفتیم، بازی‌های خوبی داشتیم و در به ثمر رساندن موقعیت‌ها مشکل داشتیم.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان زنجان گفت: در سال گذشته ۷۷۲ پروانه تولید انفرادی، پنج پروانه تولید کارگاهی، پنج کارت شناسایی صنعتگری، ۲ جواز تاسیس کارگاهی و ۱۰۰ حمایت از صنعتگران با صدور نامه‌های بیمه، آب، برق، گاز، فنی حرفه‌ای در سال گذشته انجام شد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تأثیر مثبت سیاه چادرهای عشایری در ورودی شهرهای استان برای فروش و عرضه محصولات صنایع دستی، کاهش تصادفات و جذب مسافران نوروزی، بیان کرد: زمینه استقرار دائمی سیاه چادرهای عشایری در ۲۳ نقطه سطح استان فراهم خواهد شد.
مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: یکی از زمینه‌هایی که ارس در آینده می‌تواند در آن پیشتاز باشد، بخش گردشگری است. ارس می‌تواند مکمل ظرفیت گردشگری کیش باشد و گردشگران می‌توانند در فصولی که هوای کیش مطلوب نیست، به ارس بیایند.
شهردار تکاب در گفتگو با خبرنگار پُرسون:

تغییرات مبلمان شهری تکاب چشمگیرتر از همیشه

شهردار تکاب با ارائه گزارش عملکرد دوساله شهرداری تکاب گفت: ۱۴۰۰ میلیارد ریال عملیات عمرانی در ۲ سال گذشته در شهرستان تکاب اجرا شده است که باعث شده مبلمان شهری تکاب با تغییرات چشمگیر همراه باشد.
سازمان آگهی های پُرسون