اخبار منتخب استان‌ها

معمولاً در شهرهای بزرگ و پررفت‌وآمد دنیا، هتل‌های لوکس و مجللی دیده می‌شود؛ تهران پایتخت کشورمان نیز از این قاعده پیروی می‌کند. مسافرانی که سفر به تهران دارند، انتظار بالایی از هتل‌ها و اقامتگاه‌های این شهر، دارند. در تهران هتل‌های متنوعی وجود دارد، اما ما می‌خواهیم به معرفی یکی از بهترین هتل‌های نوساز تهران، هتل ویستریا تهران بپردازیم.
زمانی که درگیر بیماری‌های جسمی مثل سرماخوردگی می‌شویم، می‌دانیم که خیلی سریع باید به درمانگاه برویم تا روند بهبودی به تعویق نیفتد. اما زمانی که احساسات درونی ما به مشکل می‌خورد و یا درگیر اضطراب و یا استرس می‌شویم چطور؟ به چه کسی برای بهبود سلامت روان مراجعه کنیم؟
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: خط‌های ۱۲۵ آتش نشانی اهواز قطع شده و مردم برای تماس از خط جایگزین استفاده کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: شرایط همدان عادی نیست بلکه کمبود معلم بحرانیست که باید حل شود و همدان نیاز به مجوزهای خاص دارد.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو مشهد گفت: انگیزه‌ای برای افزایش قیمت وجود ندارد؛ قیمت خودرو به قیمت کارخانه و حتی کمتر از آن خواهد رسید و تا خرداد ماه سال آینده شاهد کاهش قیمت هستیم.
مسئول مجتمع مذهبی‌ فرهنگی حضرت ابوالفضل العباس(ع) قشقایی شیراز گفت: به مناسبت عاشورای حسینی از سوی‌ خیران مجتمع مذهبی فرهنگی حضرت‌ ابوالفضل العباس(ع) قشقایی شیراز بیش از 8000 پرس غذای‌ گرم بین عاشورایان‌ حسینی توزیع شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از بازداشت مدیر و کارمند بانک در دماوند به علت ارائه خدمات به خانم بی‌حجاب با دستور مدعی العموم خبر داد.  وی ادامه داد: مدیران و مسؤولان در صورت مواجهه با جرم مشهود همچون بی‌حجابی یا کشف حجاب در محل کار قبل از ارائه هرگونه خدمات اداری و عمومی به شخص خاطی، در اجرای مواد ۱ و ۲ و ۳ و ۴ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر باید به وی تذکر دهند.
با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جامعه صیادی استان هرمزگان مشکلات و ارائه راه کارهای لازم در توسعه فعالیت های شیلاتی این استان بررسی شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در همه کشورهای دنیا با رسیدن به این سطح از اشعه فرابنفش، مسئولان، شهرها را تعطیل می‌کنند تا مردم با ماندن در خانه سلامتی خود را تضمین کنند.
دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار و مشاور رئیس سازمان محیط زیست گفت: خواف و سرخس دو شهرستان غبارآلود فوق بحرانی در خراسان رضوی هستند که به مدیریت ویژه نیاز دارند.
با تصمیم کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار و با توجه به پیش‌بینی استمرار شرایط آلودگی هوا و ماندگاری ذرات، فردا ادارات استان قم تعطیل شدند.
هواشناسی با اشاره به روند کاهشی دمای هوای مازندران در ۴۸ ساعت آینده، پیش بینی کرد که از فردا سه شنبه تا پایان روز چهارشنبه، هوای خنک در این استان ماندگار باشد.
نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استان‌های جنوبی ایران رکورددار دما در سطح کشور هستند،گفت: دولت باید مطابق مقررات در مناطقی که دمای هوا از سطح استاندارد فراتر می‌رود، تلاش خود به منظور کاهش آسیب به مردم شامل تعطیلی شهرها را اعمال کند، زیرا سلامت مردم خط قرمز است.
استاندار کردستان گفت: برگزاری اردوها و مسابقات ورزشی کشوری به میزبانی سنندج یک فرصت خوب برای شناساندن ظرفیتها و شاخصه های هویت بومی و محلی این استان به دانش آموزان ایران است.

استاندار قم گفت: ۳۰۰ واحد روستایی، ۲۰۰ واحد در سلفچگان و ۵۰۰ واحد در پروژه‌های زیتون توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آماده و به مناسبت هفته دولت در شهریورماه سال جاری تحویل مردم داده می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون