اخبار منتخب استان‌ها

روز گذشته خبر درگیری چند نفر فضای مجازی منتشر شد که با توجه به اینکه درگیری توسط چند کارگر انجام شد بارتاب‌های مختلفی داشت؛ این درگیری در شهرک صنعتی رشت صورت گرفت که گزارش این درگیری به پلیس داده شد و پلیس به ماجرا ورود کرد تا موضوع را بررسی کند.
ساعات تعطیلی مدارس و ازدحام جمعیت در مقابل درب مدارس

توصیه های رئیس پلیس راهور درخصوص ازدحام سرویس ها در مقابل درب مدارس

سرهنگ سید علی آسیایی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان قزوین در آغازین روزهای سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، توصیه هایی در راستای ارتقاء فرهنگ ترافیکی به مدیران مدارس و اولیاء دانش آموزان ارائه کرد.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در تجمع ۱۰ هزار نفری مردم قزوین:

در جنگ غزه و چند روزه لبنان فقط رژیم صهیونیستی در میدان نیست آمریکا عامل اصلی این جریان است

سرلشگر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در تجمع ۱۰ هزار نفری بسیجیان که صبح امروز در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: ما نیروهای مسلح از جنس مردم و از مردمیم و فدای قرآن و انقلاب و رهبری هستیم که همراه مردم و خدمتگزار آن‌ها خواهیم ماند.
سرهنگ مجید عبداللهی فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد (ع) شهرستان قزوین:

جانبازان شهدای زنده و الگویی برای نسل جوان و نوجوان ما هستند

سرهنگ مجید عبداللهی فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین با بیان اینکه جانبازان شهدای زنده و الگویی برای نسل جوان و نوجوان ما هستند یادآور شد: این عزیزان، اسوه‌های استقامت و ولایت‌مداری و نماد مجاهدت در راه اسلام هستند که با وجود سختی و مرارت‌های فراوان، حامی ارزش‌های انقلاب و خون همرزمان شهیدشان بوده‌اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در گفتگو با پُرسون خبر داد:

هشت سال دفاع مقدس گنجینه عظیمی است/ به مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران رسیدگی خواهیم کرد

سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین درجمع جانبازان و ایثارگران شهر اقبالیه در گفتگو با خبرنگار پُرسون قزوین گفت: رسیدگی به مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران و خدمات‌دهی به آنها از مهمترین برنامه‌های این نهاد است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه اراده تکوینی نظام اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض است به دادستان جدید مرکز استان قزوین توصیه کرد تا از اعطای مجوز و امتیازات ویژه به نام افراد و خانواده ها جلوگیری شود.
به مناسبت هفته گردشگری؛

افتتاح ۲ هتل جدید در کرمانشاه

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از کلنگ زنی دو پروژه و افتتاح سه پروژه از جمله دو هتل در کرمانشاه به مناسبت هفته گردشگری خبر داد.
همایش رسمی روز جهانی گردشگری، نشست‌های ویژه فعالین تأسیسات گردشگری، جشنواره کودک، جشنواره کمپینگ و کاروان خودروهای کمپر، همایش ویژه گردشگری روستایی در روستای ابیانه، تور اصفهان‌گردی، و نیز بهره‌برداری از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، برخی از رویدادهای هفتۀ گردشگری در استان اصفهان است.
مدیرکل انتقال خون اصفهان گفت: با کاهش شدید ذخایر خونی در استان اصفهان از اهداکنندگان دعوت می‌کنیم در اولین فرصت به یکی از مراکز اهدای خون استان مراجعه کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان از بازگشایی مدرسه «شهید حلبیان»، محل ضبط قسمت‌هایی از سریال «قصه‌های مجید» خبر داد که پس از چند سال خارج شدن از چرخه فعالیت، بطور مجدد احیاء شد.
مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: ریل‌گذاری تونل غربی جبهه شرقی خط ۲ متروی این کلان‌شهر در ایستگاه‌های دارک، زینبیه و عاشق اصفهانی به‌طور کامل انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون با بیان اینکه تیران و کرون رتبه اول تاکستان‌های اصفهان را به خود اختصاص داده است، گفت: از این تاکستان‌ها سالانه بطور متوسط ۷ هزار تن انگور از ارقام مختلف برداشت می‌شود.
در یک خبر مهم برای فوتبال ایران، دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) به نفع باشگاه سپاهان در پرونده شکایت از فدراسیون فوتبال رای صادر کرد. بر اساس این رای، فدراسیون فوتبال موظف به پرداخت غرامتی سنگین به باشگاه سپاهان است.
سازمان آگهی های پرسون