واکنش زنوزی به محرومیت بیرانوند: دروازه‌بان خارجی جذب می‌کنیم

مالک باشگاه تراکتور در واکنش به رای محرومیت علیرضا بیرانوند دروازه‌بان این تیم عنوان کرده این باشگاه برای جانشینی او دروازه‌بان خارجی جذب خواهد کرد.
تصویر واکنش زنوزی به محرومیت بیرانوند: دروازه‌بان خارجی جذب می‌کنیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، کمیته استیناف فدراسیون فوتبال صبح امروز رسما ر ای پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند را صادر کرد که بر اساس آن دروازه‌بان تیم فوتبال تراکتور ۴ ماه از حضور در بازی‌های رسمی محروم شد باید حدود ۲۷ میلیارد تومان هم غرامت بپردازد.

به نقل از ایسنا، در همین رابطه محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور گفت: فعلا در حال بررسی رای هستیم و تصمیمی درباره این موضوع نگرفته‌ایم.

او در پاسخ با این سوال که آیا باشگاه ترکتور درباره این رای به دادگاه CAS شکایت خواهد کرد؟ هم گفت: اگر لازم باشد این کار را انجام می‌دهیم و اگر لازم نباشد این کار را نخواهیم کرد. فعلا به دنبال جذب یک دروازه‌بان خارجی هستیم.

منبع: ایسنا

1012556

سازمان آگهی های پُرسون