اخبار منتخب استان‌ها

کنفرانسی برای کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک اولین کنفرانس ملی دو سالانه «کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» با تأکید بر مدیریت شهری و جاده‌ای همراه با بخش ایده‌شو برای عموم مردم در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.
مدیر بازرسی و نظارت برتوزیع کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خبر داد:

۹۸۵ بازدید از واحدهای صنفی شهرستان قزوین انجام شد

خدایاری مدیر بازرسی و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی یک هفته گذشته بازرسان این سازمان از ۹۸۵ واحد صنفی در سطح شهرستان قزوین بازدید و بازرسی کردند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج خبر داد:

یک واحد قصابی متخلف در شهرستان آوج پلمپ شد

دکتر اصلانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت: در راستای نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، یک واحد قصابی در شهر آوج به علت کشتار غیر مجاز دام با دستور قضایی پلمپ شد.
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قزوین خبر داد:

آغاز شانزدهمین جشنواره ملی ((فراگیری نخستین واژه- آب))/جزئیات

ابوترابی مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قزوین عنوان کرد: پس از اجرای موفق پانزده دوره از جشنواره ملی فراگیری نخستین واژه" آب "، در سطح مدارس ابتدایی دوره اول، امسال نیز برای شانزدهمین سال متوالی این جشنواره در سطح استان قزوین اجرا می گردد.
پیشکسوت فوتبال ایران:

مورایس اصلا در سپاهان موفق نبود

رسول کربکندی گفت: سپاهان در این سه سال گذشته سرمایه‌گذاری خوبی داشته و از هر نظر حرفه‌ای عمل کرده اما نتایجی که گرفته رضایت‌بخش برای هواداران سپاهان نبود. در این ۲ سال تنها یک جام حذفی قهرمان شدند
شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح شنبه در نوزدهمین روز آبان وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.
جذب عوارض آلایندگی برای جبران خسارت‌های ناشی از آلودگی هوا یکی از مطالبات و دغدغه‌های مردم و مدیران شهری اصفهان در چند سال اخیر بوده است؛ به گفته مسوولان استانداری اصفهان با مجموعه اقدامات انجام شده، قفل پرداخت این عوارض پس از دو و نیم سال شکسته و عوارض آلایندگی صنایع بزرگ استان پرداخت شد.
وزیر میراث فرهنگی گفت: ارگ شیراز با توسعه جدیدی که پیدا می‌کند به سمت ثبت جهانی حرکت می‌کند. با ثبت جهانی ارگ و ایجاد میدان بزرگی که به مراتب زیباتر از نقش جهان خواهد شد، شیرازی‌ها شعف و غرور بیشتری پیدا خواهند کرد.
فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد(ع)شهرستان قزوین :

هدف اصلی برگزاری جشنواره مالک اشتر ارتقا وضعیت و عملکرد سازمانی است

سرهنگ پاسدار مجید عبداللهی فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین، ضمن قدردانی از زحمات فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان عنوان کرد: هدف اصلی برگزاری جشنواره مالک اشتر ارتقا وضعیت و عملکرد سازمانی است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عزم جدی از سوی دولت وفاق ملی برای تسریع در توسعه استان وجود دارد و سفر رئیس جمهوری نیز با تحقق همین هدف بزودی انجام خواهد شد.
سازمان آگهی های پرسون