حرف وزارت‌خانه‌ها

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: دیپلماسی هیچ‌گاه پایان نمی‌یابد؛ دیپلماسی همیشه هست. اما پرسش این است که در چه شرایطی، با چه طرف‌هایی و بر پایه‌ی چه موازنه‌ای ادامه پیدا می‌کند.
تولید کنندگان قزوینی خوشحال شدند، پُرسون پیام تبریکی صادر کرد:

محمدرضا صفی‌خانی معاون جدید استاندار قزوین کیست؟

اسکندر مومنی، وزیر کشور، طی حکمی محمدرضا صفی‌خانی را به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین منصوب کرد.در پی انتصاب محمدرضا صفی‌خانی به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین، پُرسون این موفقیت را صمیمانه تبریک گفت و آن را نویدبخش فصلی تازه در مسیر توسعه، رونق کسب‌وکار و شکوفایی اقتصادی استان دانست
وزیر آموزش و پرورش:

پیش‌ دبستانی باید اجباری شود

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت دوره پیش‌دبستانی در شکل‌گیری شخصیت و رشد کودکان، گفت: این دوره باید اجباری شود و ضریب پوشش پیش یک و ۲ (مهدکودک و پیش‌دبستانی) به ۱۰۰ درصد برسد؛ هدفی که تحقق آن نیازمند همراهی مجلس، دولت و تامین منابع مالی است.
وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد:

همکاری راهبردی ایران و روسیه رسمی شد

وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد که معاهده «مشارکت جامع راهبردی» با روسیه، از امروز به صورت رسمی لازم‌الاجرا شده است. این معاهده، نقشه راه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف را ترسیم می‌کند.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در پیامی به مناسبت هفتاد و ششمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین، ضمن تبریک، تأکید کرد که همکاری‌های دو کشور فارغ از هرگونه تغییرات بین‌المللی ادامه خواهد داشت.
دکتر سیدحمید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهور در سفر دو روزه خود به قزوین، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از پروژه‌های درمانی در حال احداث بیمارستان‌های شهید رجایی و ۷۰۰ تختخوابی و همچنین کاروانسرای تاریخی سعدالسلطنه بازدید کرد تا سلامت، فرهنگ و توسعه گردشگری در اولویت برنامه‌های این سفر قرار گیرد.
وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: برای کاهش معطلی و رسوب کالاها در گمرک باید موانع گمرکی کاهش یابد.
در آستانه فصل سرما، نشست مشترک مجلس و دولت با محوریت پیشگیری از ناترازی گاز برگزار شد. در این نشست، وزارت نفت ضمن تأکید بر تأمین سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه‌ها، وعده داد که تلاش می‌کند تا با مدیریت مصرف و اقدامات بهینه‌سازی، از قطعی گاز در زمستان جلوگیری کند.
در آستانه فصل سرما، نشست مشترک مجلس و دولت با محوریت پیشگیری از ناترازی گاز برگزار شد. در این نشست، وزارت نفت ضمن تأکید بر تأمین سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه‌ها، وعده داد که تلاش می‌کند تا با مدیریت مصرف و اقدامات بهینه‌سازی، از قطعی گاز در زمستان جلوگیری کند.
سازمان آگهی های پُرسون