ارتباطات و فناوری

ارتباطات، فناوری و روابط عمومی پُرسون؛ تازه‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اختصاصی فناوری، نوآوری و فعالیت‌های روابط عمومی در ایران و جهان. با آخرین دستاوردها و تحولات حوزه فناوری و روابط عمومی همین حالا آشنا شوید!

همراه اول با هدف ارتقای تجربه مشترکان از سفر به کشورهای خارجی، امکان استفاده از بسته‌های «مکالمه رومینگ دور دنیا» در 82 اپراتور بین‌المللی از 54 کشور دنیا و همچنین «اینترنت رومینگ دور دنیا» در 114 اپراتور از 75 کشور را فراهم آورد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پوشش آنتن در جاده‌‎های اصلی، فرعی و روستاها به ویژه در نقاط کور و حادثه خیز مطابق با زمان بندی‌های برنامه هفتم توسعه انجام می‌شود و گام‌هایی برای ارتقا کیفیت و سرعت اینترنت برداشته شده که در صورت تکمیل، مردم آن را در زندگی خود احساس خواهند کرد.

شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) به‌منظور توسعه و بروزرسانی فهرست تامین‌کنندگان خود در زمینه تأمین تجهیزات تولید داخل (شامل انواع دکل، فنس و سایه‌بان، باتری، رکتیفایر، تابلو برق و کابل برق)، فراخوان عمومی داد.
به دنبال تعلیق اینماد دیجی کالا و مسدود شدن درگاه های پرداخت اینترنتی این فروشگاه، وزیر ارتباطات تاکید کرد که حمایت از کسب‌وکارهای شاخص اقتصاد دیجیتال در این شرایط سخت، وظیفه و راهبرد اصلی دولت است، لذا برای حل اختلاف پیگیر است.

صبح امروز صبح امروز دیجی کالا با انتشار بیانیه‌ای بسته شدن درگاه‌های اینترنتی و تعلیق اینماد خود را تائید و نسبت به آن واکنش نشان داد.



یک پسر ایرانی از گاف عجیب شرکت اپل در طراحی دکمه شاتر عکاسی آیفون ۱۶ رونمایی کرد.
«این نکته که فیلترینگ درحال صدمه زدن به کشور و مردم است غیرقابل انکار است، اما چاره چیست؟ آقای پزشکیان و دولتش قطعا به دنبال رفع فیلترینگ هستند، اما این اتفاق باید مسیر قانونی خود را طی کنند و تا زمانی که پلتفرم‌های خارجی نسبت به قوانین کشور ما احترام نگذارند مطمئن باشید چنین اتفاقی نخواهد افتاد.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکمی، رضا باقری اصل را به عنوان «مشاور وزیر در امور تحول دیجیتال» منصوب کرد.

۲۹ مهر ۱۳۸۵، اپراتوری متولد شد تا شبکه تلفن‌همراه را رقابتی و متحول کند.

در حالی که چند روز قبل خبری مبنی بر موفقیت محققان چینی در هک رایانه‌های کوانتومی در سطح نظامی منتشر شد، اکنون مشخص شده که اینچنین نبوده و برداشتی اشتباه از مقاله محققان چینی انجام شده است.

چین در حال توسعه راداری است که می‌تواند به طور موثر جت‌های جنگنده رادارگریز مورد استفاده ایالات متحده و متحدانش را شناسایی و ردیابی کند.

شرکت توسعه هوش مصنوعی آنتروپیک(Anthropic) می‌گوید هوش مصنوعی روزی می‌تواند بشریت را با کارشکنی و خرابکاری مواجه کند، اما فعلاً همه چیز خوب پیش می‌رود.

«اگر ما در ۱۰ سال گذشته در مورد فیلترینگ به هر دلیلی موفق نبوده‌ایم، به همن دلیل در ۱۰ سال آینده هم موفق نخواهیم بود. کار عبث هم به معنای کاری بی‌نتیجه است. اگر می‌بینیم یک کار بی‌نتیجه بود خب بدین معناست که آن کار عبث است.»
سازمان آگهی های پُرسون