به گفته یک کارشناس فناوری اطلاعات، در طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی، پیامرسانهای خارجی باید حتما در داخل کشور ثبت شوند و مجوز بگیرند و در چارچوب مقررات کشور فعالیت کنند.
طرح مجلس در خصوص ساماندهی فضای مجازی تحت عنوان «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» به صحن علنی مجلس راه یافته و سبب واکنشها و انتقادات بسیاری شده است.
هیاتی از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از مرکز مانیتورینگ پلتفرم های دیجیتال همراه اول، با ساختار فنی و مهندسی شبکه «شاد» از نزدیک آشنا شدند.
آذری جهرمی در آیین اتصال روستاهای استان فارس به شبکه ملی اطلاعات:
با اقدامات همراه اول در زمینه راهاندازی و ارتقاء 228 سایت ارتباطی در 366 روستای استان فارس ظرف یک سال اخیر، 97 درصد جمعیت روستایی این استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.
متوسط جهانی سرعت اینترنت موبایل در پنجمین ماه سالجاری میلادی به ۵۳/ ۵۴ مگابیت بر ثانیه و متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت نیز به ۱۵/ ۱۰۵ مگابیت بر ثانیه رسیده است.
گوگل به طراحان اپلیکیشنهای اندرویدی وعده داده است اگر پشتیبانی از تجربه صوتی بصری را به پلتفرمهای مختلف شامل تبلتها، ساعتها و تلویزیونهای هوشمند گسترش دهند، سهم این شرکت از درآمد اپلیکیشن فروشگاه پلی استور را به ۱۵ درصد کاهش خواهد داد.
انجام اقدامات امنیتی در مورد مسائل احتمالی مربوط به سرقت هویت هشدار داده و خطر وقوع آن را کاهش میدهد و به کاربران در جستوجوی راهحلهایی امنیتی کمک خواهد کرد که محافظت از سرقت هویت را باهم ادغام میکنند، زیرا این روش میتواند از کاربر در برابر ویروسهایی که اطلاعات را میدزدند، محافظت کند.
براساس گزارشهای منتشر شده نمایندگان امضاکننده طرح جدید برای اینترنت خواستار تصویب آن تحت اصل ۸۵ قانون اساسی شدهاند. براساس این اصل مجلس میتواند در موارد ضروری اختیار وضع بعضی از قوانین را به کمیسیونهای داخلی خود تفویض کند. استفاده از این اصل بهمعنای تصویب این طرح مهم برای مردم کشور بدون برگزاری جلسه علنی مجلس و دور از دید افکار عمومی و رسانهها خواهد بود.
مدیرکل ارتباطات همراه اول، گفت: هزینه اینترنت کلیه مشترکانی که مصرفشان بخاطر بروزرسانی سامانهها و درگاههای ارتباطی با تعرفه آزاد محاسبه شده، با نرخ موثر بستههای اینترنت معادلسازی و مبلغ شارژ شده مازاد بهصورت بستانکاری در حسابشان اعمال میشود.
این نوآوردگاه، از اول تا پنجم تیرماه ۱۴۰۰، توسط «ایرانسللبز» در «شتابدهندۀ کهکشان» مرکز نوآوری ایرانسل، با حضور ۱۰ تیم استارتاپیِ شرکتکننده که پس از ثبتنام، در ارزیابی اولیه پذیرفته شده بودند، برگزار شد.
وزیر ارتباطات گفت: ماهواره «پارس یک» و «ناهید» تمام فرایندهایشان طی شده و در سازمان فضایی موجود هستند، بنابراین خبر ناموفق بودن پرتاب از طرف ما مورد تایید نیست.