مدیر گروه تحقیقات ویروسشناسی انستیتو پاستور با حضور در وبینار ایرنا اعلام کرد: ایران با تکیه بر دانش و تجربه طولانی خود در ساخت واکسن، در زمینه تولید واکسن کووید-۱۹ به دستاوردهای خوبی رسیده است و به احتمال قوی، واکسن ایرانی کرونا تا تابستان سال آینده وارد بازار می شود.
صبح جمعه، "جرالدو ریورا" مجری و روزنامهنگار تحقیقی آمریکا در شبکه فاکس نیوز با طرح این پیشنهاد که واکسن کووید ۱۹ به نام رئیسجمهوری امریکا نامیده شود، باعث شگفتی میزبانان برنامه شد.
دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله کرونا ضمن تشریح جزییات روند صدور مجوز کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونا، گفت: ما اگر بخواهیم قول واکسیناسیون جمعی را به مردم کشورمان بدهیم احتمالا مهر ماه سال ۱۴۰۰ است.
جزئیات ایجاد تنوع در پایان نامه دوره دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی اعلام شد و بر اساس آن دانشجویان می توانند از کارآموزی و کارورزی داوطلبانه به جای پایان نامه استفاده کنند.
با توجه به مراحل تولید واکسن و روند تولید واکسنهای ایرانی احتمالاً تا پایان سال جاری، فازهای انسانی کاملاً شروع شود و براساس پیشبینیها تا شهریور یا مهر سال آینده واکسن ایران در دسترس قرار بگیرد.
رئیس انجمن متخصصان داخلی با بیان اینکه اکنون بیشتر کسانی که به کرونا مبتلا میشوند به صورت خانوادگی است؛ در حالی که شش ماه پیش بیماری تک گیر بود،گفت:این به علت جهش ویروس است؛ چراکه تاکنون کرونا 200 بار جهش پیدا کرده است .
رئیس دانشگاه علومپزشکی ایران با اشاره اینکه یکی از واکسنهای ایرانی کرونا موفق به دریافت کد اخلاق شده است، درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه آزمایشات انسانی واکسنهای ایرانی کرونا توضیح داد.