به گزارش سایت خبری پرسون، طبق مطالعه موسسه اپیداستیت آمریکا خوردن فقط یک تخم مرغ در روز خطر بروز سکته مغزی را کاهش میدهد.
در این مطالعه محققان مجموعهای از هفت مطالعه پیشین را که بین سالهای ۱۹۸۲ تا ۲۰۱۵ انجام شده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که بر اساس آن ۳۰۰ هزار بیمار مورد مطالعه قرار گرفتند.
این مطالعه که توسط مجله کالج تغذیه آمریکا منتشر شده است، این نظریه را که خوردن تخم مرغ میتواند به حملات قلبی منجر شود، رد میکند، زیرا نتایج تحقیقات نشان میدهد که ارتباط مشخصی بین مصرف تخم مرغ و افزایش یا کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی وجود ندارد.
در جریان این مطالعه فواید تغذیهای این ماده غذایی مورد بررسی قرار گرفته است که بر اساس آن مشخص شده تخم مرغ حاوی آنتی اکسیدان است و باعث کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب شده و منبع عالی پروتئین نیز محسوب میشود؛ همچنین مشخص شد که مصرف تخم مرغ در کاهش فشار خون نیز تاثیر دارد.
برخی از فواید تخم مرغ
تخم مرغها منبع بزرگی از پروتئین با کیفیت بالا هستند؛ اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین کرده و به ساخت بافتهای عضلانی کمک میکنند. زرده تخم مرغ حاوی دو ماده مغذی به نام لوتئین و زاگزانتین است که از خانواده کاروتنوئیدها هستند و به جلوگیری از اختلالات بینایی مربوط به سن مانند تخریب ماکولا کمک میکنند.
این مواد برای زنان باردار یا زنان شیرده بسیار ضروری است و برای رشد سیستم عصبی جنین مفید بوده و از نقایص مادرزادی جلوگیری میکند.