علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

محققان بریتانیایی بافت مینیاتوری از ریه ساختند که می‌تواند برای بررسی اثرات دارویی روی ریه استفاده شود. آنها برای آزمایش عملکرد این بافت به بررسی اثر اکسید گرافن و نانولوله‌کربنی چندجداره روی بافت ریه پرداختند. نتایج نشان داد که نانولوله‌ها برهمکنش جدی‌تر با بافت ریه دارند.
رنگ چشم ما بیشتر از چیزی که فکر می‌کنیم، دربردارنده‌ اسرار مگو است و می‌تواند نکات و هشدار‌های مهمی را پیرامون سلامتی کلی ما آشکار کند.
فلوشیپ قرنیه و خارج چشمی گفت: امروزه پزشک‌نماها در فضای مجازی با تبلیغات افراد را به خود جذب می‌کنند و بسیاری از کسانی که به سمت جراحی زیبایی می‌روند حتی نام و مشخصات پزشک خود را نیز نمی‌دانند.
حساسیت‌های فصلی از جمله مهمان‌های ناخوانده فصل بهار هستند که می‌توانند فرصت استفاده مناسب از زیبایی‌های این فصل را از انسان دریغ کنند.
روش نوآورانه پژوهشگران «دانشگاه تگزاس در آستین»، از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی استفاده می‌کند تا راه را برای توسعه سریع‌تر داروهایی مانند داروی آلزایمر هموار کند.
یک عضو هیات علمی دانشگاه عنوان کرد:

عوارض روزه‌داری بدون سحری برای سلامتی

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن اشاره به مضرات روزه داری بدون سحری، گفت: چنانچه این اقدام ادامه یابد، می‌تواند سبب بروز مشکلاتی اعم از کتواسیدوز، ضعف عمومی بدن، بوی بدن دهان و سایر تبعات شود.
قائم‌مقام همراه اول در پنل تخصصی نظام سلامت الکترونیک، ضمن تشریح جایگاه هوش مصنوعی در این نظام، به ارائه ظرفیت‌های توسعه یافته توسط همراه اول به عنوان نخستین دارنده مجوز اپراتوری سلامت در کشور پرداخت
یک چسب پزشکی انقلابی ساخته شده است که بلافاصله هیدروژل‌ها را به هم متصل می‌کند و کاربردهای پزشکی و جراحی فراوانی در ترمیم و بهبود زخم دارد.
مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه گفت: با توجه به شروع پدیده عادت ماهیانه و دفع خون از بدن در این دوران، توجه به دریافت میزان کافی آهن به خصوص از منابع غذایی با منشأ حیوانی نظیر انواع گوشت قرمز بسیار مهم است.
پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی بر اساس ارزیابی مستقل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بین تمامی مراکز پژوهشی در حوزه سرطان اعم از بالینی و زیست پزشکی در سراسر کشور موفق به کسب رتبه اول شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، گفت: برنامه‌ریزی برای اجرای طرح توسعه و تجاری‌سازی اندام‌های انسان، مشترک بین جهاد دانشگاهی استان و پروفسور اسکندر سیف‌علیان، پژوهشگر برجسته مهندسی بافت مقیم انگلستان انجام شده است.
تحقیقات این موضوع که کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی بیش فعالی(ADHD) در بزرگسالی درمان می‌شوند را کاملا رد کرده است و اکنون، تحقیقات جدید جنبه هشدار دهنده‌ای از بیش‌ فعالی را نشان می‌دهد و آن ابتلای افراد در بزرگسالی به این اختلال است.
بسیاری از افراد اغلب پاها و دستان سردی دارند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که این سردی ممکن است یک ویژگی ارثی باشد. هنگامی که دمای مرکزی بدن کاهش می‌یابد، رگ‌های خونی کوچک در دست‌ها و پاها منقبض می‌شوند.
سازمان آگهی های پرسون