اگر به پدیده رینود مبتلا هستید، آینده شما تا حد زیادی به سلامت کلی شما بستگی دارد. در مورد رینود ثانویه در دراز مدت، نگرانی های بیشتری نسبت به رینود اولیه وجود خواهد داشت.
تا به حال نام «کیست مویی» به گوشتان خورده است؟ کیست پیلونیدال یا همان کیست مویی یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید با این حال معمولا در مردان بیشتر دیده میشود. در این مطلب بهطور کامل به بررسی این بیماری، علائم و روشهای درمان آن میپردازیم.
نوشتن با دست حافظه را تقویت و یک پایه قوی و محکم برای خواندن، نوشتن و درک مفاهیم ایجاد میکند. رامش بالاسوبرامانیام، متخصص عصبشناسی از دانشگاه کالیفرنیا، میگوید: «در واقع در تجربه فرایند عینی نوشتن با دست اتفاقهای مهمی رخ میدهد. و مزیتهای شناختی زیادی دارد.»
نکته مهم این مطالعه مشاهدهای این است که اگر افراد نگران درد زانو و آرتروز زانو در آینده باشند، دوچرخهسواری ممکن است به عنوان راهی برای جلوگیری از آن عمل کند و هر چه بیشتر در طول زندگی خود این کار را انجام دهند، احتمال سلامت بهتر زانو افزایش مییابد.
پژوهشگران یک گام به حذف مشکل لزوم هماهنگی گروه خونی اهدا کننده و دریافت کننده نزدیک شدهاند، چرا که آنزیمی را از یک باکتری معمولی در روده کشف کردهاند که میتواند عامل گروه خونی را از بین ببرد.
واکسن «امآرانای» کمک میکند تا سیستم ایمنی بدن دیگر سلولهای سرطانی را شناسایی کرده و آنها را از بین ببرد و به این ترتیب سرطان بازنگردد. اکنون مرحله ۳ نهایی آزمایشی راه اندازی شده است و توسط بنیاد بنیاد NHS بیمارستان کالج لندن (UCLH) هدایت میشود.
دو روز پیش بود که در برخی سایتهای خبری بستری شدن ترانه علیدوستی ستاره سینمای ایران در بیمارستان کسری منتشر شد و حتی برخی اعلام کردند که او دچار بیماری سختی است.
محققان بریتانیایی بافت مینیاتوری از ریه ساختند که میتواند برای بررسی اثرات دارویی روی ریه استفاده شود. آنها برای آزمایش عملکرد این بافت به بررسی اثر اکسید گرافن و نانولولهکربنی چندجداره روی بافت ریه پرداختند. نتایج نشان داد که نانولولهها برهمکنش جدیتر با بافت ریه دارند.
فلوشیپ قرنیه و خارج چشمی گفت: امروزه پزشکنماها در فضای مجازی با تبلیغات افراد را به خود جذب میکنند و بسیاری از کسانی که به سمت جراحی زیبایی میروند حتی نام و مشخصات پزشک خود را نیز نمیدانند.
روش نوآورانه پژوهشگران «دانشگاه تگزاس در آستین»، از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی استفاده میکند تا راه را برای توسعه سریعتر داروهایی مانند داروی آلزایمر هموار کند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن اشاره به مضرات روزه داری بدون سحری، گفت: چنانچه این اقدام ادامه یابد، میتواند سبب بروز مشکلاتی اعم از کتواسیدوز، ضعف عمومی بدن، بوی بدن دهان و سایر تبعات شود.