علم پزشکی

جدیدترین اخبار روز دنیا در حوزه پزشکی را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

واکنش‌های مغز به‌طور قابل‌توجهی در فصول مختلف متفاوت است، اما فاز این ریتم‌های سالانه گوناگون است که بیانگر تأثیر پیچیده فصل بر عملکرد مغز انسان است. حافظه فعال به مقدار اطلاعاتی که مغز می‌تواند در مدت زمان کوتاهی ذخیره و پردازش کند اشاره دارد.
متخصصان مغز و اعصاب به تازگی به شواهد بیشتری دست‌ یافته‌اند مبنی بر اینکه که یک ویروس معمولی دوران کودکی می‌تواند باعث بروز بیماری ام‌اس شود.
اگر علاقمند به ترک سیگار به روش های سنتی هستید، گیاهان دارویی بسیاری برای این مورد وجود دارد که به شما در ترک سیگار کمک می کند.
یک دانشجوی دکتری با انجام طرحی درخصوص «میزان آموکسی سیلین در تصفیه خانه‌ها» تاکید کرد: با توجه به خطرات این دارو برای محیط زیست و سلامت انسان و اینکه تصفیه خانه‌ها برای تجزیه آنتی بیوتیک‌ها به خصوص آموکسی سیلین طراحی نشده‌اند، طراحی سیستم جدید برای حذف این میکروآلاینده ضروری است.

هنگامی که سخن از دستگاه‌های آکوستیک بهتر مانند سمعک به میان می‌آید، محققان فرآوری سیگنال‌های مربوطه نیازمند ابزار‌هایی هستند که به آن‌ها کمک کند تا سر و گوش‌ها را بهتر کنترل و صدا را فرآوری کند.
ابوعلی سینا حکیم بزرگ ایرانی در کتاب قانون خود طرز تهیه شربت ساده و خاصی را آموزش داده که در درمان کبد چرب بسیار نافع و مجرب است همچنین در این مطلب با ۱۲ دستورالعمل برای پیشگیری و درمان کبد چرب آشنا می‌شویم.
خوب جویدن غذا، وعده‌های کم و مکرر در طول روز، عدم مصرف وعده سنگین قبل از خواب می‌تواند در بهبود علائم این بیماران موثر باشد. میوه و سبزیجات تازه و مواد غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا بادام هندی، غذاهای دریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند و جگر برای سلامت معده مفید می‌باشند.
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اندازه‌گیری فشار خون یک بخش استاندارد از ویزیت‌های روتین بهداشتی است، اما اکثر افراد از آنچه که فشار خون طبیعی یا سالم را نشان می‌دهد، آگاه نیستند. علیرغم اینکه همه افراد نسبت به دانش فشار خون خود اطمینان دارند، اکثریت مردم آستانه بالا برای خوانش فشار خون طبیعی یا سالم را که ۱۲۰ بر ۸۰ میلی متر جیوه است را نمی‌دانند.
کلسترول یک ماده طبیعی است که در بدن ساخته می شود. ۷۵ درصد کلسترول بدن که در جریان خون قرار دارد توسط کبد ساخته شده و ۲۵ درصد باقیمانده به همراه مواد غذایی به بدن وارد می شود. مقدار طبیعی آن ۲۰۰ mg/dl و کمتر است. مقادیر بالاتر از ۲۰۰ mg/dl عامل خطر بیماری های قلبی است.
سازمان آگهی های پرسون