دانشگاه و کنکور

جدیدترین اخبار فوری و کوتاه درباره کنکور و دانشگاه را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

به دلیل حمله به مرکز داده دانشگاه صنعتی شریف، تمامی کلاس‌های آموزشی این دانشگاه در روز دوشنبه ۱۷ فروردین لغو شد. در حال حاضر، مسئولان دانشگاه در تلاش برای بازگرداندن سامانه‌های آموزشی و پژوهشی به حالت عادی هستند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با حضور در دانشگاه صنعتی شریف از بخش آسیب‌دیده زیرساخت محاسباتی این دانشگاه بازدید کرد و بر استمرار فعالیت‌های علمی و پژوهشی تأکید شد.
در پی تداوم شرایط جنگی و تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه‌ها که از اوایل اسفندماه آغاز شد، آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم، بهداشت و آزاد اسلامی از امروز، ۱۵ فروردین با پیش‌بینی تسهیلات آموزشی و پژوهشی ویژه از سر گرفته می‌شود.
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:

حمله به دانشگاه، حمله به عقلانیت و خرد جمعی است

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با انتشار بیانیه‌ای، حمله به دانشگاه علم و صنعت ایران را محکوم کرد. در این بیانیه که به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت منتشر شده، تأکید شده است که تعرض به فضای دانشگاهی به منزله حمله به عقلانیت و خرد جمعی است.

وزیر علوم در گفت‌وگوی تلفنی با خانواده‌های شهیدان سعید شمقدری و احمد بهره‌ور خاطرنشان کرد که فداکاری و شهادت دانشگاهیان، نماد پایبندی به ارزش‌های علمی و ملی است و انگیزه پیشرفت را در میان جامعه دانشگاهی دوچندان می‌سازد.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس، حمله به دانشگاه‌های ایران را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بشر خواند و هشدار داد سکوت در برابر این اقدامات، خطر عادی‌سازی جنگ علیه دانش را به دنبال دارد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از حمله جنگنده‌های آمریکایی-صهیونی به آسمان استان و هدف قرار گرفتن مناطقی از اصفهان، شاهین‌شهر و نجف‌آباد خبر داد و گفت اطراف دانشگاه صنعتی اصفهان برای دومین بار در یک هفته گذشته مورد حمله قرار گرفت.

وزارت علوم اعلام کرد آموزش دانشجویان به صورت مجازی از ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت و امکان جایگزینی آزمون جامع دکتری نیز وجود دارد.

سازمان سنجش آموزش کشور، منابع، دروس امتحانی و ضرایب مربوط به پذیرش دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۶ را در اطلاعیه‌ای اعلام کرد.

سازمان آگهی های پُرسون