دانشگاه و کنکور

جدیدترین اخبار فوری و کوتاه درباره کنکور و دانشگاه را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

عضو مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط خاص کشور و فشارهای روحی بر داوطلبان کنکور، از رئیس‌جمهور خواست تا با اختیارات خود در شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاثیر مثبت معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵ را اعلام کند.

دانشگاه صنعتی شریف با صدور بیانیه‌ای، تجاوز به خاک و استقلال ایران را محکوم و اعلام کرد که در کنار مردم و مدافعان امنیت کشور خواهد ایستاد و از توان علمی خود برای پیشرفت و پایداری ایران استفاده خواهد کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به حضور گسترده مردم در میدان، تأکید کرد که این حضور، پیام ایستادگی، استقلال و عدم سازش را به جهانیان مخابره می‌کند و دشمنان را از استمرار راه انقلاب آگاه می‌سازد.

نام خامنه‌ایِ عزیز در حافظه تاریخی این سرزمین در کنار نام کوروش کبیر بر تارک تاریخ ایران خواهد درخشید. دو فرمانروای بزرگ ایرانی که نماد اقتدار، استقلال‌ و پاسداری از هویت ملی و آیینی ما بودند و به دست دشمن دژخیم جان عزیز خود را فدای میهن کرده‌اند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در پی شهادت رهبر انقلاب، با ابراز تسلیت، تاکید کرد که این مصیبت خللی در عزم دانشگاه برای پیشرفت علمی و اعتلای آرمان‌های اسلامی ایجاد نخواهد کرد و دانشگاه راه رهبر را با صلابت ادامه خواهد
امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه امروز گفت: مسئولین عزیز در بخش های مختلف بیش از پیش در دانشگاه ها حضور پیدا کنند، پای صحبت جوانان بنشینند، اعتراضاتشان را بشنوند  و مسئولین عزیز جهاد تبیین را جدی‌تر بگیرند.
فرصت ترمیم انتخاب واحد در دانشگاه آزاد؛

حذف و اضافه نیمسال دوم آغاز شد

دانشگاه آزاد اسلامی با آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴، فرآیند حذف و اضافه دانشجویان را از روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند ماه اعلام کرد تا دانشجویان فرصت برنامه‌ریزی دقیق‌تر و اصلاح انتخاب واحد خود را داشته باشند.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در ششم اسفندماه اعلام کرد که وزارتخانه با وجود شرایط اخیر، بر رویکرد حضوری بودن دانشگاه‌ها تأکید داشته و ریسک آن را پذیرفته است، مشروط بر اینکه محیط‌های دانشگاهی از هرگونه خشونت، توهین و نفرت‌پراکنی عاری بمانند؛ وی همچنین از فعال شدن مجدد شوراهای انضباطی برای رسیدگی داخلی به تخلفات خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در سفر به استان البرز با اشاره به حوادث اخیر دانشگاه‌ها تأکید کرد که رفتارهایی همچون آتش زدن پرچم یا شعارهای نامناسب، زیبنده محیط علمی نیست و پرونده‌های مرتبط از مجرای قانونی رسیدگی خواهند شد. وی همچنین از رسیدگی فوری به پرونده اغتشاشگران و مقابله با فساد و ترک فعل‌ها خبر داد.
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که فرآیند ثبت‌نام برای آزمون‌های ورودی دانش‌آموزان متقاضی ورود به پایه‌های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) و مدارس نمونه دولتی سال تحصیلی ۱۴۰۵ از روز چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.

سازمان آگهی های پُرسون