اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

تاثیر دلار و قدرت نظامی و به‌ ویژه اثر متقابل آن دو بر توسعه اقتصادی آمریکا و ساختار تجارت بین‌المللی تاکنون از چشم تحلیلگران سیاسی و اقتصادی دور مانده است یا به‌ صورت جدی به آن نپرداخته‌اند. دلار و قدرت نظامی تاکنون رابطه متقابل خود را حفظ کرده‌اند و آمریکا به پشتوانه این دو ابزار قدرتمند و تعامل موثر و کارآمد آن دو با یکدیگر، اهرمی برای اقتصاد ملی خود به‌وجود آورده است.
صحبت‌هایی که اخیرا از سوی رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره ایران مطرح شده، نوعی از خوش‌بینی را در میان برخی از تحلیلگران ایرانی ایجاد کرده که احتمالا ترامپ رفتار عاقلانه‌تری را در دستورکار قرار خواهد داد و دیگر خبری از راهبردهایی نظیر فشار حداکثری علیه تهران نخواهد بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان کنفرانس خبری مشترک خود با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: ایالات متحده کنترل نوار غزه را در دست خواهد گرفت و به مسئولیت‌های مربوط به خنثی‌سازی سلاح‌های خطرناک و تخریب کامل ساختمان‌های ویران‌شده خواهد پرداخت.
ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که آماده مذاکره با رئیس جمهور ایران است.ترامپ می‌گوید که در امضای [سند ریاست جمهوری] درباره ایران دچار تردید بوده و آن را تصمیمی بسیار سخت توصیف می‌کند.
روزنامه گاردین در یادداشتی درباره اقدامات رئیس جمهور آمریکا در حوزه داخلی و سیاست خارجی، آن را یک «کودتای آشفته» توصیف کرد و نوشت: رئیس جمهور ایالات متحده در حال آزمودن محدودیت‌های اختیارات اجرایی، کنار گذاشتن کنگره و غنی‌تر کردن متحدان خود و در عین حال، بی‌ثبات کردن اقتصاد جهانی است.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی ادعا کرد که انتظار می‌رود «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (سه‌شنبه) یک فرمان اجرایی برای احیای سیاست شکست‌خورده خود که از آن به عنوان «فشار حداکثری» علیه ایران یاد می‌کند را امضا کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا که تنها دو هفته از دولت دوم او می گذرد، در آستانه دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره پایداری آتش بس غزه تردید، از دو فرمان تعرفه ای خود عقب نشینی و شرط کمک به اوکراین را دستیابی به منابع معدنی آن کشور اعلام کرد.
سازمان آگهی های پرسون