اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) گفت، تماس‌ها درباره کاهش تسلیحات ضرورت دارد اما مسائل امنیتی باید در یک وضعیت جامع مورد بررسی قرار گیرند و وضعیت کنونی هم به حساب بیاید.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تکرار ادعاهای بی‌اساس درباره دخالت ایران در مناقشه اوکراین از طریق ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه گفت که تحریم ایران روی میز شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا است.
هریس، نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات در انتخابا ت ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا نوشت: «غیرنظامیان باید مورد محافظت قرار بگیرند و باید به غذا، آب و دارو دسترسی داشته باشند. قوانین بشردوستانه بین‌المللی باید مورد احترام قرار بگیرند.»
نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می‌دهد حدود دو سوم آلمانی‌ها انتظار دارند در صورت پیروزی دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روابط برلین-واشنگتن بدتر شود.
رئیس جمهور آمریکا که چندی پیش سفر خود به آلمان برای شرکت در نشست حمایت از اوکراین رامشتاین را به دلیل طوفان میلتون به تعویق انداخته بود روز جمعه به برلین سفر می‌کند.
رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه در یک سخنرانی ویدئویی به مناسبت روز کارگر کشاورزی و صنایع تبدیلی گفت: روسیه شرایطی را برای تحقق پتانسیل کشاورزی در دونباس و نووروسیا ایجاد خواهد کرد.
رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می‌گوید که سیاست‌های دولت کنونی واشنگتن، آمریکا را در آستانه ورود به جنگ جهانی سوم قرار داده است.
تارنمای «هیل» با اشاره به انبوهی از وعده‌های عملی نشده رئیس جمهوری آمریکا در سیاست خارجی تاکید کرد: راهبردهای جو بایدن جهان را با چالش‌ها و جنگ‌های پیچیده‌تری نسبت به گذشته مواجه کرده و ثبات جهانی را به‌خطر انداخته است.
خبرگزاری رویترز در گزارشی جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را نتیجه تغییر رویکرد واشنگتن در قبال تحولات منطقه و چراغ سبز آمریکا به تل‌آویو ارزیابی کرد و نوشت: سیاست حل تنش بین حزب الله لبنان و تل‌آویو از طریق دیپلماسی دیگر رویکرد ایالات متحده در قبال تحولات غرب آسیا نیست و واشنگتن دیگر تمایلی ندارد جلوی جنگ را بگیرد.

سازمان آگهی های پرسون