خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

وزارت بهداشت غزه از کشف تازه چند پیکر از زیر آوار و شهادت ۶ فلسطینی دیگر طی ۴۸ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای نسل‌کشی رژیم صهیونیستی به ۴۸ هزار و ۴۵۳ نفر خبر داد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس از برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در جده برای بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین استقبال و بر ضرورت حمایت از طرح بازسازی و مقابله با نقشه‌های الحاق و کوچ اجباری تأکید کرد.
بعد از آنکه وبگاه خبری آکسیوس به نقل از دو منبع آمریکایی فاش کرد واشنگتن در حال انجام مذاکرات مستقیم و محرمانه با حماس است، سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس مطبوعاتی گفت :دولت ترامپ مذاکرات مستقیمی با حماس داشته است و این مذاکرات ادامه دارد.
وزارت خارجه سوئد همچنین ضمن اعتراض به صدور حکم اعدام برای این دو زندانی دوتابیعتی، از تهران خواست که این حکم را اجرا نکند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی اعلام ارسال نامه به رهبر معظم انقلاب ، بار دیگر روز جمعه به وقت محلی درباره ایران گفت: "روزهای جالبی در پیش خواهد بود، این تنها چیزی است که می توانم به شما بگویم".

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ گفت: «تحریم‌ها کارکردی ندارند. ایران به‌وضوح آن‌ها را دور می‌زند. برنامه هسته‌ای ایران – به ویژه از ۲۰۱۸ – رشد عظیمی داشته است.»
سازمان آگهی های پرسون