خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

نتانیاهو تهدید کرد:

طرح ترامپ را اجرا می‌کنم

یک مقام صهیونیستی در گفت‌وگوی با شبکه هفت تلویزیون این رژیم فاش کرد: بنیامین نتانیاهو در جلسه کابینه سیاسی امنیتی شب گذشته (یکشنبه) مطرح کرد که وی از اجرای طرح ترامپ برای کوچاندن اهالی غزه و فراهم کردن امکان خروج آنها با جدیت حمایت می‌کند و در این ارتباط با چندین کشور مذاکراتی انجام داده است.
هشدار کنعانی به اسرائیل پس از حمله یمن:

محاسبات غلط باید اصلاح شود

سخنگوی سابق وزارت خارجه در شبکه اجتماعی ایکس و در پی حمله مقتدرانه یمن به اراضی اشغالی به صهیونیست ها هشدار داد که باید در محاسبات غلط خود تجدید نظر کنند.
معاون سازمان اطلاع رسانی انصارالله یمن ضمن هشدار به شرکت های هواپیمایی درباره نزدیک شدن به فرودگاه بن گوریون، از تداوم حمایت از غزه تا زمان توقف جنگ رژیم اسرائیل علیه این منطقه خبر داد.
وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر عزم قاطع فرزندان ایران برای دفاع همه‌جانبه در برابر هرگونه شرارت و اقدام غیرقانونی علیه امنیت و منافع ملی ملت ایران، تهدیدهای اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و مسئولیت آثار و تبعات آن را متوجه دولت آمریکا و این رژیم دانست.
منابع سوری به ماهیت انفجارهای شنبه شب شرق سوریه اشاره و اعلام کردند که جنگنده های ائتلاف آمریکایی زیرساخت‌های حومه پایگاه نفتی «العمر» را بمباران کردند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۵۲ هزار و ۵۳۵ نفر رسیده است.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بعد از ناکامی سامانه‌ های دفاعی این رژیم در رهگیری موشک شلیک شده از یمن و اصابت آن به فرودگاه بن گوریون، این کشور را تهدید کرد.
در ادامه تنش ها در جنوب آسیا پس از حمله تروریستی در کشمیر تحت کنترل هند، دهلی نو واردات کالا از پاکستان و همچنین عبور کالای پاکستانی از خاک این کشور را متوقف کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات جدید رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم کرد و اقدام فوری جامعه جهانی به‌ویژه کشورهای منطقه را علیه جنایات رژیم صهیونیستی خواستار شد.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۵۲ هزار و ۴۹۵ نفر رسیده است.
سازمان آگهی های پرسون