خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

هم زمان با تشدید تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی، رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه این رژیم، طرف صهیونیستی را به خویشتنداری و آرامش فراخواند.
مصطفی میرسلیم گفت: از نظر نظامی باید تأسیسات نظامی تأمین شده برای اسرائیل، چه به کمک آمریکا و چه از طرف ناتو، از کارآیی بیفتد تا دیگر نتواند با جسارت بر ظلم و تجاوز خود ادامه دهد.
تصاویر منتشر شده از مناطق هدف قرار گرفته در تل‌آویو، پایتخت رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده حجم گسترده‌ای از ویرانی است که گفته می‌شود ناشی از اصابت تنها یک فروند موشک ایرانی بوده و شوک و نگرانی شدیدی را در پی داشته است.
استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه در آستانه دور ششم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران - واشنگتن، بار دیگر با حمایت از اسرائیل، زیاده خواهی های کشورش درباره غنی سازی اورانیوم و نیز هراس از برنامه دفاعی موشکی جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
با مخالفت ۶۱ عضو کنست ( مجلس قانونگذاری رژیم اسرائیل)، انحلال آن که می توانست به پایان دادن فعالیت کابینه فعلی رژیم اسرائیل پایان دهد، رای نیاورد.
مقام‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه به شبکه «سی‌ان‌ان» گفتند که وزارتخانه‌های امور خارجه و دفاع در حال خارج کردن کارمندان غیرضروری از خاورمیانه هستند.
وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای رسمی، بر ضرورت دوری از راه‌حل‌های نظامی در مواجهه با بحران‌های منطقه‌ای و اولویت دادن به گفت‌وگو و راهکارهای سیاسی به عنوان تنها مسیر پایدار برای حل اختلافات در منطقه تأکید کرد. این بیانیه پس از نشست سه‌جانبه وزرای خارجه مصر، عمان و جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
سازمان آگهی های پُرسون