ایران در جهان

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی ایران در جهان را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه و رئیس‌جمهور پیشین این کشور گفت: این اقدام و عقب‌نشینی اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا نشان داد که اتحادیه اروپا چیزی جز عروسک خیمه‌شب بازی آمریکا نیست.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: مذاکرات به خاطر شروطی که تهران به طور مکرر در روند مذاکرات تعیین می‌کرد، طولانی و دچار وقفه شده است.
سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه، درباه وضعیت احیای برجام گفت: به دلیل صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، سرنوشت برجام پیچیده شده است.
آیت الله رئیسی با اشاره به روابط ایران و عراق بیان داشت: امیدوارم بتوانیم روابط ایران و عراق را ارتقا بدهیم؛در مناسبات اقتصادی، سیاسی و امنیتی در حال حاضر با عراق همکاری داریم و امیدواریم در دوره جدید این‌ همکاری‌ها ارتقا پیدا کند.
کاخ سفید بار دیگر از تداوم آشوب ها در ایران و نیز وقوع ناآرامی ها در چین حمایت کرد. هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید همچنین از پاسخگویی درباره دستکاری پرچم ایران توسط فدراسیون فوتبال آمریکا طفره رفت.
اتحادیه اروپا در ماه‌های گذشته تلاش کرد تا بتواند با میانجی‌گری بین ایران و آمریکا با یک تیر چند نشان بزند. آنها بر این باور بودند که می‌توانند با بسته‌های پیشنهادی هم موضوع «برجام» را حل کنند و هم بتوانند به‌نوعی «بحران انرژی» خود که بر اثر تحریم روسیه ایجاد شده است را برطرف کنند.
نخست وزیر پیشبرد امور لبنان خبر داد که درباره موضوع کمک های سوختی ایران به لبنان از آمریکایی ها سوال کرده و هنوز پاسخ رسمی در این زمینه دریافت نکرده است.
یک کارشناس مسائل بین‌الملل اعلام کرد: کشورهای که بانی و حامی قطعنامه شورای حقوق بشر علیه ایران بودند، صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر در سایر کشورها را ندارند و با رویکرد دو گانه و سیاسی به موضوعات می‌پردازند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی پیام‌هایی به مقامات سازمان انرژی اتمی ارسال کرده مبنی بر اینکه مواضع اعلامی آنها با مواضع اعمالی متفاوت است.
سازمان آگهی های پُرسون