به گزارش سایت خبری پُرسون، یوری اوشاکوف سهشنبه در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه آیا در مذاکرات پوتین و سلطان هیثم بن طارق در کرملین درباره برنامه هستهای ایران نیز صحبت شد، به خبرنگاران گفت: بله.
وی ادامه داد: روسیه با همکاران ایرانی خود در تماس نزدیک در این باره است.
سلطان عمان که کشورش میزبانی گفتوگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا را برعهده دارد، سهشنبه برای نخستین بار در طول تاریخ روابط مسقط – مسکو با رئیسجمهور روسیه دیدار و گفت و گو کرد.
دستیار پوتین همچنین گفت: انتظار می رود استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا این هفته به مسکو سفر کند.
ویتکاف مذاکره کننده آمریکایی در موضوع اوکراین پیش از این دو بار به مسکو و یک بار سنپترزبورگ روسیه سفر کرده است.
وی آخرین بار 22 فروردین 1404 در سنپترزبورگ درباره حل و فصل مناقشه اوکراین با پوتین دیدار و گفت و گو داشت. وی پیش از آن در مسکو با رئیسجمهور روسیه دیدار داشت.
منبع: ایرنا