ورزش حرفهای ایران در دهههای گذشته با مشکلات جدیای که برگرفته از تحریم و مهاجرت بوده، دستوپنجه نرم کرده است، ولی قطعا هیچکدام از این مشکلات به پای مسابقهندادن با رقبای اسرائیلی نمیرسد.
با توجه به حضور تعداد بالای نیروی انسانی غیر ضرور در حوزه ورزش و ادارات ورزشی، استفاده از پیمانکار برای مدیریت اماکن ورزشی غیر کارشناسی و هزینه بر به نظر میرسد.
حسین وفایی با وجود همه درخششها در سالهای گذشته به شکل خودکار نتوانست بین ۱۶ نفر برتر قرار بگیرد و جواز حضور در مسابقات مسترز را به دست آورد. با این حال یک اتفاق نه تنها باعث شد حسین به این رقابتها برسد که در ادامه یک شوک بزرگ به دنیای اسنوکر وارد کرد.
احمد مسجدجامعی نوشت:چندی پیش کسی در رسانۀ سراسری آشکارا گفت هر که شیوۀ ما را نمیپسندد جمع کند و از ایران برود. پیشترها هم مشابه آن را شماری از اهل سیاست آن روزگار گفته بودند. آن خانم که میگویند خودش جمع کرد و از ایران رفت؛ دومی هم جمع نکرده از ایران گریخت.