سایر حوزه‌ها

برای باخبر شدن از آخرین اخبار فرهنگی ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

سرپرست دفتر وزارتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

در دنیای امروز رسانه ها نقش محوری دارند، مکمل نیستند

مشاور وزیر و سرپرست دفتر وزارتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: روابط عمومی و رسانه در دنیای کنونی از صورت ضمیمه و مکمل بودن خارج شده و اهمیت و ضرورت آن محوری و تعیین کننده شده است.
عباس کرامت پناه مداح اهل بیت و خادم حرم حضرت عبدالعظیم حسنی براثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
در ادامه واکنش‌ها، وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی که متولی اصلی حوزه تئاتر است، در اطلاعیه‌ای تاکید کرد که هنرستان‌های سوره زیر نظر حوزه هنری اداره می‌شود و حذف رشته نمایش از هنرستان سوره ارتباطی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارد.
پرسون به نبود نظارت بر دکه های مطبوعات می پردازد؛

مافیا، پشت پرده اجاره کیوسک ها در تهران / حال و روز ناخوش دکه داران

حدود یک قرن پیش بود که فروشندگان جراید روزنامه ها را زیر بغل می گرفتند و فریاد می زدند،« روزنامه، روزنامه »، « خبر های داغ »، «خبرهای داغ » این کار بیشتر در مراکز شهرها شکل می گرفت، چند سال بعد به علت توسعه مسافت شهری فروش روزنامه با دو چرخه انجام می شد، این کار نیز درد سرهای خودش را داشت؛ تا اینکه فروشندگان روزنامه تصمیم گرفتند میز کوچکی را تهیه کنند و روز نامه ها را روی آن بگذارند و خود کنار آن بنشینند، بعدها به خاطر سرما و گرما و همچنین برای در امان ماندن روزنامه ها از باران، برف و باد این میزها تبدیل به دکه شدند.
پدرام پاک آئین نوشت: رای اعتماد نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اهل رسانه را به آینده‌ای روشن امیدوار کرد.
حق بیمه تأمین اجتماعی و سرانه درمان خرداد ماه(سهم فرد) بیش از 39 هزار نفر از بیمه شدگان صندوق اعتباری هنر واریز شد.
اسناد زیادی درباره فیلم «گاو» در آرشیو ملی ایران (سازمان اسناد و کتابخانه ملی) نگهداری می‌شود که شامل قراردادها، هزینه‌های ساخت، اکران و توفیقات بین‌المللی و مخالفت‌ با نمایش آن خارج از کشور است که در قالب این مجموعه منتشر می‌شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاون بهداشت این وزارتخانه تاکید کرد با همکاری صندوق حمایت از هنرمندان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نسبت به واکسیناسیون هنرمندان اقدام شود.
سازمان آگهی های پرسون