قرآن و عترت و حج

برای باخبر شدن از آخرین اخبار مذهبی ایران، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

بی شک این گونه اقدامات ضد اخلاقی وانســانی باعث ترویج خشنونت و نفرت پراکنی می گردد و هیچ ســنخیتی با آزادی بیان و آزادی اندیشه ندارد بلکه خلاف قوانین و مقررات اسلامی و اعلامیه جهانی حقوق بشــر است.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای اقدام شنیع سوزاندن قرآن کریم در سوئد را که همزمان با عید قربان رخ داد، محکوم کرد و این اقدام را موجب آسیب دیدن روابط میان ملت ها خواند.
امام جعفر صادق علیه السلام در روایتی به جایگاه بی‌حساب نماز شب اشاره کرده‌اند.
آمریکا و متحدانش فهمیدند که این ضربه را وقتی خوردند که نسخه اصیل و جامع اسلام به رهبری یک روحانی مجاهد به منصه ظهور رسید و قدرت خود را به آنها نشان داد.
در دیدار روسای هلال‌ احمر ایران و عربستان عنوان شد:

افزوده شدن زبان فارسی به اپلیکیشن «کمکم کن» برای حجاج

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان با رئیس جمعیت هلال‌احمر عربستان در مکه مکرمه دیدار و درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در راستای ارتقاء خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی به حجاج ایرانی گفت‌وگو کرد.
پرده کعبه هر سال در روز عرفه تعویض می‌شود و معمولا در فرآیند تهیه آن از خطاطی تا سوزندوزی حدود ۱۵۰ هنرمند مشارکت دارند.
جشن بزرگ غدیر به میزبانی ۱۳۰۰ موکب مردمی حدفاصل بین میدان امام حسین علیه‌السلام تا میدان آزادی از ساعت ۱۸ تا ۲۲ و در تاریخ ۱۶ تیر برگزار خواهد شد.

پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در روایتی به جایگاه قابل توجه روز عرفه اشاره کرده‌اند.
دکتر شریعتی در جایی از کتاب حج می گوید: ... حسین یک درس بزرگتر از شهادت اش به ما داده است و آن، نیمه تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. حجی که همۀ اســلاف اش، اجدادش، جدش و پدرش برای احیای این ســنت، جهاد کردند. او این حج را نیمه تمام می گذارد و شــهادت را انتخاب می کند.
بررسی نمودار پرفراز و نشیب شمار زائران حج در ۲۳ سال اخیر نشان می‌دهد در سال ۲۰۱۲ شاهد برگزاری بزرگترین حج تاریخ بوده‌ایم؛ رکوردی که شاید امسال شکسته شود.

سازمان آگهی های پرسون