قرآن و عترت و حج

برای باخبر شدن از آخرین اخبار مذهبی ایران، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

یک استاد حوزه در تفسیر بخشی از دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان گفت: در دعای این روز از خداوند می‌خواهیم‌ ما را در مقام انسان‌های خوب و در دسته خوبان و انسان‌های فرمانبردار قرار دهد به گونه‌ای که در مقابل اوامر الهی گستاخی نکنیم و هرآنچه گفتند روی چشم‌مان‌ بزاریم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی:

عقیده و باور به دین نیاز به تحقیق و پذیرش درونی دارد

سخنران حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: عقیده و باور تقلیدی نیست و نیاز به تحقیق و پذیرش درونی دارد؛ معنی «لا اکراه فی الدین» همین است نه اینکه فردی نماز نخواند و حجاب را رعایت نکند و بگوید در دین اجبار نیست.
در کتاب «مصباح» شیخ طوسی به نقل از ابوحمزه ثمالی آمده است: که حضرت امام زین‌العابدین(علیه‌السلام) در ماه رمضان بیشتر شب را به نماز می‌ایستادند و چون سحر می‌رسید این دعا را می‌خواندند که به دعای ابوحمزه ثمالی شهرت یافته است.
شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت با اشاره به تداوم اعزام زائران به عمره در ماه‌های رمضان و شوال و همچنین آغاز ثبت‌نام سفر عتبات نوروزی، پیش‌بینی کرد تعداد عمره‌گزاران امسال به مرز ۲۰۰ هزار نفر برسد و سال آینده این تعداد تا حدود ۴۰۰ هزار نفر باشد.
وقتی از خاطر می‌گذرانیم که ماه رمضان بر تمرکزی ویژه بر قرآن و تعالیم الهی توصیه می‌کند، در می‌یابیم که رمضان زمانی مناسب برای بازنگری و بازبینیِ مسیر زندگی است.
محمد کوکب در یادداشتی نوشت:

ضیافت رحمان و بهار

از خصوصیات ممتاز این ماه عنایت خاصی است که به قرآن مجید از طریق تلاوت آیات نورانی‌اش می‌شود؛ چه اینکه لیله القدر یعنی شب نزول کلام وحی بر قلب پاک پیامبر اسلام، در این ماه قرار دارد. بدیهی است که تلاوت قرآن مقدمه فهم معانی آیات و در مرحله بعد تفکر و تامل در آنها و نهایتا عمل به مضمون و مفاد آیات است.
سازمان آگهی های پرسون