سینما و تئاتر

برای باخبر شدن از آخرین اخبار سینمای ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

بونگ جون هو نخستین فیلم انگلیسی زبان خود، پس از «اوکجا»  را با بازی رابرت پتینسون می‌سازد که اقتباسی از کتاب ادوارد اشتون با نام «میکی 7» است.
قرعه‌کشی برای اقلام جانبی

دو روز تخفیف «لوپتو» برای کودکان

همزمان با فرارسیدن ۲۰ نوامبر برابر با روز جهانی کودک، انیمیشن سینمایی «لوپتو» در طرح اکرانی ویژه در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان‌ماه به‌صورت تخفیف‌دار برای مخاطبان سراسر کشور اکران می‌شود.

قوه قضاییه اعلام کرد، برخی چهره‌ها هم چون الناز شاکردوست، میترا حجار ، باران کوثری، سیما تیرانداز و هنگامه قاضیانی به دلیل انتشار مطالب غیر مستند به دادسرا احضار شدند.

هفته گذشته انیمیشن جدید «لوپتو» توانست با فروش ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرفروش‌ترین فیلم شد و از «بخارست» پیشی گرفت.

استعفا را در دفترچه یادداشت نمی نویسند!

اختلاف ناگهانی میان دو بازیگر زن مشهور

روز گذشته مهتاب کرامتی در یک پست اینستاگرامی از یونیسف کناره‌گیری کرد. او تصویری از دست نوشته‌ خود به روی سربرگ کاغذی صندوق کودکان سازمان ملل با این محتوا منتشر کرد: «من مهتاب کرامتی همیشه جایی بودم که بتوان برای کودکان کاری کرد. کناره‌گیری خودم را از یونیسف اعلام می‌کنم.»
هفتمین فیلم رکورددار ۲۰۲۲

«پلنگ سیاه ۲» هم چنان در گیشه می تازد

در باکس آفیس آخر هفته سینماهای آمریکا قسمت دوم «پلنگ سیاه» با صدرنشینی باکس آفیس و پشت سر گذاشتن فیلم‌های «او گفت» و «منو»، ۲۰۵ میلیون دلار مجموعاً تا اینجا فروش داشت.
فیلم کوتاه «نفس نکش» ساخته میلاد نسیم سبحان دیپلم ویژه داوران جشنواره دانشجویی VGIK روسیه را دریافت کرد.

امضای تفاهم‌نامه میان استانداری و سازمان سینمایی کشور

افزوده شدن ۳۵ سالن سینما در خراسان رضوی

پس از سفر رئیس سازمان سینمایی کشور به خراسان رضوی در راستای نوزدهمین سفر استانی کمیته مدیران سینمایی، تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان سینمایی و استانداری خراسان رضوی به امضا رسید.
دو فیلم انیمیشن «پسر دلفینی» و«لوپیتو» در ماه‌ها و هفته‌های اخیر توانسته مخاطبان را به سینما بکشاند. یکی از دلایل این استقبال هر چند اندک مخاطبان از سینمای نیمه جان ایران؛ محتوا و کیفیت خوب تصویری این فیلم‌های انیمیشن است.
سازمان آگهی های پرسون